Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastico!! Torneremo sicuramente!”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 5 gasten
Marinella, Golfo Aranci, provincie Olbia-Tempio, Sardinië

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

bosmanlet ...
Utrecht Province, Nederland
Niveau 3 bijdrager
14 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Prima”
Beoordeeld op 29 april 2018 voor een verblijf in april 2018

Prima huisje. Wel gedateerd qua spulletjes en interieur allemaal. Helaas geen dekens die in April wel nodig zijn.

Datum van verblijf: april 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 jun 2018
Grazie è stato un vero piacere ospitarvi
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bertojone ...
Pisa, Italië
Niveau 3 bijdrager
16 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
Beoordeeld op 9 september 2019 voor een verblijf in september 2019

Datum van verblijf: september 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Goccia23
Niveau 3 bijdrager
23 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 nuttige stemmen
Beoordeeld op 1 juli 2019 voor een verblijf in juni 2019

Datum van verblijf: juni 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
J1662NPda ...
Suzhou, China
Niveau 3 bijdrager
11 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 7 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juli 2018
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
12 dec 2019
Grazie mille per la sua bella recensione, spero di avere in futuro il piacere di ospitarvi di nuovo.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rumbolina
Gorizia, Italië
Niveau 3 bijdrager
20 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 nuttige stemmen
Beoordeeld op 24 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: augustus 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 aug 2017
è stato un vero piacere per me ospitarvi, siete gli ospiti che ogni host spera di avere. Grazie per aver scelto la mia casa e spero di avere di nuovo il piacere di ospitarvi in futuro.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alessandr ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 29 juli 2016 voor een verblijf in juli 2016
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juli 2016
Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen