Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Las Vegas ervaring! ”
Beoordeling van The Mirage Hotel & Casino

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 12 websites!
The Mirage Hotel & Casino
Beoordeeld als nr. 51 van 265 hotels in Las Vegas
Certificaat van uitmuntendheid
Eco-leadersNiveau Goud
30 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Je staat langer in de rij om in te checken dan op Schiphol, is niet erg! Alles is hier groter, langer en over the top! Hotel zelf is waanzinnig qua mogelijkheden we hebben denk ik niet eens de helft gezien. De kamers basic qua inrichting en vrij goedkoop per nacht een kleine $100. Pak makkelijk en snel een taxi naar de strip. Alles is hier 24/7 open. The Mirage of ieder ander dik hotel het is allemaal wat ons betreft hetzelfde: gericht op geld:-)

Verbleef: April, 2017, reisde met een partner
Bedank Wolfje32
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (18.675)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 13 van 18.675 beoordelingen

24 augustus 2017 beoordeeld

De tower kamers zijn een aanrader. Upgrade kost amper iets, maar je hebt een geweldig uitzicht en rust. De kamer is een beetje oudbollig, maar wel verzorgd. Zorg dat je wel een kamer hebt op de strip kant op zwembad kant. Kamers zijn schoon, WiFi goed. Zwembad is fijn en genoeg bedjes.

Bij de eerste kamer werkte de douche en het doucheputje niet goed. Kan gebeuren, werd opgelost. Het achterlijke gedoe met de minibar is zonde.

Kamertip: Tower kamer kiezen met uitzicht op de vulkaan of zwembad
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Augustus, 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Terencew47
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 augustus 2017 beoordeeld

In September 2016 heb ik Las Vegas voor de vijfde keer bezocht. Bij aankomst in Las Vegas kies ik steeds voor het Luxor hotel. Daarna verblijf ik vaak nog in een tweede hotel in las Vegas omdat ieder hotel langs de beroemde strip een attractie op zijn eigen is om te verblijven. Mijn tweede verblijf was het prachtige Mirage hotel. Dit paradijselijke hotel is perfect gelegen op het midden van de beroemde Strip (Las Vegas Boulevard) Bij u aankomst volg je self parking en parkeer je u auto veilig op de super grote parking tegen een kleine vergoeding. Daarna sta je verwondert als je het hotel/casino binnenkomt dat prachtig ingericht is met een tropisch decor met watervallen, beekjes en planten. Na het inchecken kun je u laten betoveren door de prachtige kamer met een heerlijk bed. Ook de badkamer is zeer mooi. Ontbijten kan tegen betaling in het prachtige buffet restaurant. Zorg dat je zeer zeer veel honger hebt want de keuze is zeer zeer ruim, een eet festijn. Het hotel heeft prachtige subtropische zwembaden met watervallen en palm bomen. Langs het zwembad kun je tegen betaling naar dolfijnen gaan kijken. Zeker een aanrader voor al deze luxe aan een betaalbare prijs. Vooral tijdens de weekdagen zijn de prijzen zeer laag in vergelijking met gelijkaardige hotels elders in een andere stad.

  • Verbleef: September, 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Dirk S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2017 beoordeeld

The Mirage is een groot hotel. Prima kamers! Bedden zijn uitstekend. De locatie om The Strip te bezoeken is uitstekend. Valetparking niet al te duur en ideaal. Regelmatig worden er gratis buffetten aangeboden bij een reservering.

  • Verbleef: Augustus, 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Leo B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juni 2017 beoordeeld

De kamers zijn zeer ruim,bedden zijn zeer goed sanitair goed .
Zwembad is een van de beste aan de Las Vegas Stip.
Prima en betaalbaar ontbijt en lunch buffet.
De locatie is fantastisch midden op de Stip met een mooie decoratieve vulcaan voor het hotel die twee keer per dag vuurspuuwt

Kamertip: Alle kamers goed en hebben allemaal een indrukwekkend uitzicht op de Strip,de vulkaan of de stad
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juni, 2017, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Rob V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 april 2017 beoordeeld

Erg gaaf hotel. Wel mega groot (meer dan 3000 kamers dacht ik), dus het is niet heel persoonlijk. Het personeel dat je dan wel spreekt, bijv. in de bars, is eigenlijk overwegend vriendelijk. Op zich heeft een groot hotel ook wel weer voordelen, want het inchecken en uitchecken is zoveel mogelijk geoptimaliseerd. We konden een dag van tevoren al inchecken via internet en daarna konden we de pasjes van onze kamer gewoon uit een apparaat halen. Uitchecken gaat eenvoudig door je pasjes weer ergens te deponeren. Al met al gaat het dus bijzonder snel, omdat er geen mensenwerk aan te pas komt (maar er staat wel personeel bij om je te helpen als je er niet uit komt).

De locatie is natuurlijk geniaal, midden op de strip. Daar hoef ik verder niks over te zeggen. Maar je kunt in theorie ook een halve week in het hotel zelf overleven, want er is een theater, diverse bars en restaurantjes, erg mooi zwembad, etc.

Groot pluspunt vond ik zelf de geluidsisolatie, je krijgt vrijwel niks mee van geluid buiten het hotel en ook van binnen het hotel is het redelijk stil. Wel zo prettig voor je nachtrust (en eigenlijk wel een vereiste in een feest stad als Las Vegas).

De prijzen van het hotel zijn netjes als je de locatie meeneemt. Wel jammer dat alles in het hotel zelf erg duur is. Drankjes zijn dermate duur dat je beter kunt hopen op een paar gratis drankjes tijdens het gokken in het casino.

De kamer die we hadden zag er erg netjes en schoon uit. Kamer is netjes en voorzien van alles wat je nodig hebt, inclusief een mooie badkamer.

Al met al zou ik hier zeker naar terug gaan. Er is ongetwijfeld wat te verbeteren, maar dan moet je gewoon een luxer en duurder hotel zoeken. Enige minpuntje is dat het niet heel persoonlijk is door de grootte.

  • Verbleef: Maart, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Dick T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 april 2017 beoordeeld

De reden waarom mensen dit hotel zo goed beoordelen begrijp ik niet helemaal. Zal waarschijnlijk met de verwachting te maken hebben. Het is mega mega groot. Gedateerd en het hele hotel stinkt vanwege het feit dat er gerookt mag worden in het casino. Het zwembad is groot qua afmeting, toch waren er geen bedjes beschikbaar. Het is een icoon dit hotel, maar ik zou er niet meer teruggaan. De show (vulkaan) vond ik wel mooi. De ligging is ook perfect, op de strip. Ik vond het de prijs die we betaalden (in vergelijking met datgene wat ik in Europa en Azië gewend ben) veel te hoog.

Verbleef: April, 2017, reisde met vrienden
Bedank Tristan7706
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Las Vegas bekeken
The Strip
Treasure Island - TI Hotel & Casino
The Strip
Caesars Palace
Caesars Palace
nr. 30 van 265 in Las Vegas
30.254 beoordelingen
Signature at MGM Grand
nr. 13 van 265 in Las Vegas
13.029 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Vdara Hotel & Spa
nr. 14 van 265 in Las Vegas
16.460 beoordelingen
MGM Grand Hotel and Casino
nr. 84 van 265 in Las Vegas
19.444 beoordelingen
The Venetian Las Vegas
nr. 10 van 265 in Las Vegas
26.307 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In The Mirage Hotel & Casino geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over The Mirage Hotel & Casino

Adres: 3400 Las Vegas Blvd. S., Las Vegas, NV 89109-8923
Telefoonnummer:
Locatie: Verenigde Staten > Nevada > Las Vegas
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Casino en gokken Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 11 eco-hotel in Las Vegas
Nr. 16 familiehotel in Las Vegas
Nr. 20 casinohotel in Las Vegas
Nr. 23 spahotel in Las Vegas
Nr. 25 zakenhotel in Las Vegas
Nr. 25 luxe hotel in Las Vegas
Nr. 26 romantisch hotel in Las Vegas
Prijsklasse: € 108 - € 298 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — The Mirage Hotel & Casino 4*
Aantal kamers: 3044
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van MGM Resorts International, Ctrip TA, Booking.com, Expedia, TripOnline SA, Hotels.com, Agoda, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij The Mirage Hotel & Casino met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
The Mirage Hotel Las Vegas
The Mirage Hotel And Casino
Mirage Hotel Las Vegas
Mirage Las Vegas
Hotel Las Mirage Vegas

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding