Aanbieding bekijken
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 06-04-23
travelup.comUS$ 97
Beoordeeld op 29 juni 2019 via mobiele applicatie

Prachtig hotel, wij hadden een kamer met uitzicht op de Strip.
Echt geweldig.Een aanrader want staat midden op de strip dus je hoeft niet ver te lopen en gratis parkeren. Het is mogelijk zelf in te checken maar ook via de balie geen lange wachttijd. Niet gehorig want daar let ik dltijd extra op. Over het casino zelf, ziet er mooi uit alleen ben ik geen gokker en ben ik lekker de strip opgegaan.

Datum van verblijf: mei 2019
Beoordeeld op 9 mei 2019

Fijn hotel, maar best wel saai. Behalve het casinogedeelte is er weinig vertier. De Sportsbar sluit de keuken vroeg en is geen gezellige plek om even aan de bar te hangen.
De bij het hotel behorende restaurant is redelijk.

Datum van verblijf: april 2019
Beoordeeld op 26 november 2018

Prachtige kamer, vriendelijk personeel. Goede bedden en alles schoon. Lekker centraal op de strip. Alleen goed opletten op welk parkeerdek je je auto parkeert. Wij hebben er 2 uur naar gezocht
Ik kan iedereen dit hotel aanbevelen

Kamertip: Goed uitzicht over stad
Datum van verblijf: oktober 2018
Beoordeeld op 12 november 2018 via mobiele applicatie

Leuk hotel dat mooi aan de strip ligt met een heel leuk country café wat onder in het hotel zit. Daar kon je dan ook rodeo kon rijden
Kamers waren zuiver en hadden goede bedden.
Aan te bevelen! Helemaal Top.

Datum van verblijf: november 2018
Beoordeeld op 21 oktober 2018 via mobiele applicatie

Een echte aanrader! Dit hotel ligt goed aan de bekende ‘strip’ alles op loopafstand!
De kamer is ruim, grote bedden, netjes en opgeruimd!
Prima WiFi verbinding!
In het hotel kun je je prima vermaken van casino tot aan de grote shows.
En heb je even niks te doen dan kun je heerlijk relaxen aan het zwembad!
En voor de sportievelingen je krijgt gratis entree voor de sportschool!

Datum van verblijf: augustus 2018