Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (9.574)
Beoordelingen filteren
9.574 resultaten
Waardering van reizigers
3.788
2.822
1.556
727
681
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
3.788
2.822
1.556
727
681
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
11 - 16 van 9.574 beoordelingen
Beoordeeld op 10 juni 2017

Ik had mijn gsm lader en travel adapter vergeten in de kamer bij het uitchecken. Toen ik de dag erna terugging om die op te halen bij de lost and found hadden ze zogezegd niks gezien, weigerden ze om nog eens op de kamer te gaan kijken of om me een vervanging mee te geven. En dat terwijl men daar waarschijnlijk duizenden laders liggen heeft.

Kamertip: Mooie kamers, slechte service
  • Verbleef: juni 2017, reisde alleen
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank PieterV1767
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joshua J, Guest Relations van Hard Rock Hotel and Casino Las Vegas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 juni 2017
Google-vertaling

Pieter V,

Thank you for taking the time to provide feedback on TripAdvisor. We are truly sorry to hear of the missing property. We apologize when this issues was brought to the attention of our team members, a satisfactory resolution was not reached. Your feedback has been shared with our security managers to address with their team. Thank you for being our guest and we hope this experience does not deter you from visiting us again in the future.

Thank you,
Josh

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 mei 2017 via mobiele applicatie

We zaten hier met 4 vrienden in de hrh tower. Deze was top. Mooie kamer, groot en schoon. Het hotel is een en al energie en dat merk je aan alles. Ondanks dat het off-strip ligt hadden we het enorm naar ons zin, taxi is 10 dollar en stopt voor de hrh suites ingang (50m wandelen) top dus.

Zwembad is goud en echt een van de mooiste van Vegas (was 4e trip en 6 verschillende hotels gehad). De vibe in het hotel was goed. Ik ben geen rocker en mijn vrienden ook niet, maar hebben nooit last van de muziek gehad. Poker wordt niet continu gespeeld wat wel jammer is. Tafellimieten zijn goed. Gegeten bij mr Lucky en de Mexicaan. Beide goed betaalbaar en lekker. Resume: top hotel met een mega vibe.

Verbleef: juni 2016, reisde met vrienden
Bedank Jeremy G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joshua J, Guest Relations van Hard Rock Hotel and Casino Las Vegas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 mei 2017
Google-vertaling

Jeremy G,

Thank you for the excellent review on TripAdvisor for the Hard Rock Hotel and Casino Las Vegas. We are delighted to hear that you enjoyed your stay at our resort. Thank you for the positive comments about our rooms, restaurants, atmosphere, and world famous pools. We strive to create a fun and entertaining experience throughout our property. Your patronage is greatly appreciated and we hope to have you as our guest again soon.

Thank you,
Josh

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 december 2016 via mobiele applicatie

Leuk hotel net off Strip, maar vanaf 10 - 18u kan men gebruik maken van de shuttle van het hotel tot aan de miracle mile shops naast Planet Hollywood. Loopafstand is slechts 25 minuten. Prachtige kamer op de 12e verdieping van de HRH tower. Vriendelijk personeel, schoonmaak kan soms beter. Alleen jammer dat het altijd enkel logies te boeken is.

Verbleef: december 2016, reisde met een partner
Bedank Chantalle v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joshua J, Guest Relations van Hard Rock Hotel and Casino Las Vegas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 december 2016
Google-vertaling

Chantalle v,

Thank you for the excellent review on TripAdvisor for the Hard Rock Hotel and Casino Las Vegas. We are delighted to hear that you enjoyed your stay at our resort. Thank you for the positive comments about our rooms, team members, and rock star atmosphere. We strive to create one of a kind experiences for our guests and provide them with a high level of service. Your patronage is greatly appreciated and we hope to have you as our guest again soon.

Thank you,
Josh

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 oktober 2016

Dit is een van de meest geweldige hotels waarin ik heb geslapen! Deze hotel en Casino heeft meerdere torens, ikzelf heb in de HRH tower geslapen. Deze is voorzien van suites. Prachtige kamers, lekkere bedden en een prachtige badkamer.
Bij aankomst heeft de HRH Towers hun eigen incheck desks waardoor je niet in een lange rij hoeft te staan bij aankomst! Je komt zelfs binnen via een zij ingang die overdekt is en dichtbij de parkeergarage.
De eerste dag werd jammer genoeg onze kamer niet schoon gemaakt. Na dat dit is aangegeven bij de desk was de kamer een uur later schoon en verzorgd. De andere dagen hebben ze zeker hun best gedaan om de kamer te verzorgen.
In deze hotel hebben ze meerdere restaurants, dit is fijn en je kan altijd wat kiezen op deze manier. Deze restaurants bezorgen ook in de kamer. Maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.
Het is leuk om eens door de casino heen te lopen. Alleen pas op je kan de weg kwijt raken. Het is allemaal zo groot!
Bij aankomst heb je de mogelijkheid om Valet Parking te gebruiken, dit is gratis, om de compliment voor de medewerker na natuurlijk.
Je koffers worden netjes naar de kamer gebracht, ook dit is gratis. En verder heb je in de kamer een minibar (betaald!) en extras die je kan gebruiken.
De kamers zijn erg rustig en stil, je hebt geen last van de andere gebruikers. Wij hadden een kamer naast de ijsblokjes machine, deze hoorde je niet in de kamer.
Als ik ooit terug kom zal ik zeker nogmaals gebruik maken van de Hard Rock Hotel en Casino.

Kamertip: Kies voor de HRH Tower
  • Verbleef: oktober 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank chayimb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joshua J, Guest Relations Coordinator van Hard Rock Hotel and Casino Las Vegas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 november 2016
Google-vertaling

chayimb,

Thank you for the excellent review on TripAdvisor for the Hard Rock Hotel and Casino Las Vegas. We are thrilled to hear that you had an amazing experience at our resort. Thank you for the positive comments about our rooms and restaurants. We strive to create great one of a kind experiences for our guests. We are pleased to hear that you, like many of our guests enjoy our HRH all suites Tower. Your patronage is greatly appreciated and we hope to have you as our guest again soon.

Thank you,
Josh

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 oktober 2016 via mobiele applicatie

Heerlijke, ruime, schone kamers met fantastische bedden. We verbleven hier aan het begin en het eind van onze reis door de VS, in twee verschillende torens, beide prima. Ruimste badkamers van onze hele reis. Wij boekten via een aanbieding op TripAdvisor tegen super scherpe prijzen. De sfeer, de muziek en de verzamelingen zijn overal en erg leuk voor muziekliefhebbers (zoals onze zoons). Medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. De afstand naar de strip vonden wij een leuke wandeling. We zijn ook een paar keer met een taxi gegaan ($ 10). Voordeel van de afstand tot de strip is de relatieve rust in dit hotel. Het zwembad is prachtig, al was het water erg koud in oktober, maar helaas was er altijd een deel gesloten. Eten was goed, ruime porties tegen een redelijke prijs.

Verbleef: oktober 2016, reisde met familie
Bedank HoiikbenHilly
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joshua J, Guest Relations Coordinator van Hard Rock Hotel and Casino Las Vegas, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 november 2016
Google-vertaling

HoiikbenHilly,

Thank you for the excellent review on TripAdvisor for the Hard Rock Hotel and Casino Las Vegas. We are delighted to hear that you enjoyed your stay at our resort. Thank you for the positive comments about our rooms, restaurants, team members and world famous pools. We strive to create great one of a kind experiences for our guests and provide them with a high level of service. We are pleased that you, like many of our guests enjoy our rock star atmosphere and legendary music memorabilia. Your patronage is greatly appreciated and we hope to have you as our guest again soon.

Thank you,
Josh

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken