Dit Casino hotel ligt redelijk off strip, maar tegenover een winkelcentrum en tussen andere casino - hotels in. Daardoor is het allemaal net wat rustiger en relaxter dan de hectiek op de Strip. We waren er neergestreken om de drukte en de prijzen van een weekend op de Strip te ontlopen.
Het hotel en de kamers zijn wel gedateerd, maar schoon en ruim. Gasten zijn over het algemeen ouder, of gezinnen met kinderen.Het binnenterrein van het hotel is aangenaam, met het park en de show bij de rots. Ook zit er een fijne foodcourt met voldoende keuze, is er een bioscoop en nog wat andere eetgelegenheden in het hotel. Het enige nadeel was dat voor het ontbijt alleen de Mac en de Dunkin Donuts vroeg open waren. De Sports Deli en de Subway ging pas veel later open!
Het zwembad dat bij het hotel hoort is absoluut niet groot, maar terwijl wij er de hele zaterdag waren is het nooit vol geweest, en waren ook niet alle stoelen bezet. Later op de middag, rond 3 uur, is de zon volledig weg bij het zwembad.Meer
- Gratis wifi
- Gratis parkeren