7 personen bekijken dit hotel
Skyscanner.com
Trip.comUS$ 86
travelup.comUS$ 102
Beoordeeld op 24 juni 2018 via mobiele applicatie

De kamers hebben een mooie update gekregen. Nieuwe bedden, frisse mooie inrichting van de kamers. Wat een verbetering. Fijn gezellig cadino, heerlijk zwembadje! Erg goede restaurants. Erg goed bevallen. Wel met autohuur erbij. Lekker rondrijden in de omgeving

Datum van verblijf: mei 2018
Chris J, Manager van Sam's Town Hotel & Gambling Hall, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juni 2018

Thank you for your recent visit to Sam’s Town and for sharing your experience. Please come back to see us again soon!

Beoordeeld op 20 februari 2017

Het hotel is wat gedateerd maar wel schoon en goed. Er zijn in de omtrek van Sam's wat andere gedateerde hotels die niet zo schoon zijn. Het personeel is er vriendelijk en de kamers zijn kompleet en zoals gezegd schoon. Wel wat afgelegen van de Strip maar goed te bereiken met shuttles of de bus.

Kamertip: Alle kamers zijn goed toegankelijk dus ook voor minder validen.
Datum van verblijf: augustus 2016
Beoordeeld op 16 juni 2016

Het is een hotel op flinke afstand van de Strip, waar wij bewust voor gekozen hadden om onze eerste dagen in Amerika te acclimatiseren. Hadden een schone, ruime kamer zonder enig uitzicht, maar we waren daar toch vrijwel niet. Mooie binnentuin, beetje weggestopt klein zwembadje.

Lekker makkelijk, Walmart aan de overkant.

Datum van verblijf: mei 2016
Beoordeeld op 10 juni 2016 via mobiele applicatie

Verbleven op de KOA er naast. Er is een samenwerkingsverband met KOA. Lekker ontbeten bij TGI Fridays en even rondgelopen in Sams Town. Leuk hotel/casino met indoor tuin. Het is net als op de Strip. Bioscoop en zwembad aanwezig. Shuttle naar Fremont street en Harrah's op de Strip

Datum van verblijf: juni 2016
Beoordeeld op 21 mei 2016

Dit hotel ligt net buiten het centrum van Las Vegas, ongeveer 20+ minuten van de Strip. Vele kamers rondom een courtyard met in het midden een bar, 's avonds muziek en vele planten. Een beetje rumoerig is het wel. Het hotel is voorzien van verschillende eetgelegenheden en een leuk casino (niet te groot). Kamers zijn prima, ruim, schoon, voorzien van koffie/thee, wifi, eigenlijk alles wat je nodig hebt. Dit hotel is qua prijs-kwaliteit zeer prima ! Een heel goede uitvalsbasis om overdag-'s avonds naar de strip te gaan (met auto).

Datum van verblijf: april 2016