Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prijzig”
Beoordeling van Signature at MGM Grand

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 12 websites!
Signature at MGM Grand
Beoordeeld als nr. 12 van 265 hotels in Las Vegas
Certificaat van uitmuntendheid
Eco-leadersNiveau Goud
30 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Verbleven 2 nachten in Las Vegas en hadden voor gezin met 2 kinderen een deluxe suite geboekt met zicht op de strip. Mooie ruime kamer en qua comfort en hygiene piccobello in orde. Zicht op de strip stelde niet zoveel voor. Wat ons meest stoorde is dat er voor de kinderen geen volwaardig bed was maar een uittrekbaar sofobed. Daarnaast een kamer voor 4 geboekt en bijvoorbeeld slechts 3 handdoeken in badkamer. The signature heeft goede en iets rustigere ligging (op 5 minuutjes ben je te voet op de strip). Basic zwembad en weinig voorziening qua ontbijt. Vandaar prijs-kwaliteit voor ons over geheel beschouwd een 8/10. Er zijn hotels met meer karakter en leukere afwerking te boeken in Vegas.

Verbleef: Juli, 2017, reisde met familie
Bedank atlastravelbird
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SignatureManagement, Guest Relations Manager van Signature at MGM Grand, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 juli 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Using a translation service I was fortunately able to read your feedback regarding your visit. Thank you for taking the time to tell us your honest opinion regarding your stay. I apologize that we did not have two queen beds, we are an all-suite tower. All of our rooms only have king beds with pull-out queen size sofa mattresses. I am relieved that overall you found your visit satisfactory, but I can see where we need to improve the quality of our rooms.

Regards,
Marissa A.
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (13.027)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 13.027 beoordelingen

29 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het signature at MGM hotel is onderdeel en verbonden met het MGM en je kunt van alle faciliteiten gebruik maken. Hiervoor betaal je wel het verplichte resort fee. Grote verschil is dat Signature een stuk rustiger is, rookvrij en aparte zwembaden heeft. De meest eenvoudige kamer is voorzien van keukentje, bubbelbad en woonkamertje. Wij zaten in tower 3, het verst gelegen van het hotel. Naar de Hakkasan is het wel 20 minuten lopen, maar wij vonden dat geen probleem omdat het binnen is. Er is een Starbucks aanwezig en het grote voordeel is dat er valetparking en aparte incheckbalies zijn, zodat je geen uren hoeft te wachten. De ligging van het hotel is ideaal en het is een heerlijke plek om te vertoeven. Enige nadeel is dat als er iemand op de gang is, je dit wel hoort.

Verbleef: Juni, 2017
1  Bedank Jaykayangels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juni 2017 beoordeeld

Geen gezeur met lange wachttijden bij het inchecken en geen financiële extra's bij uitchecken, prima. Vriendelijk en meedenkend personeel. Genoeg snelle liften naar een ruim appartement met mega uitzicht. Heerlijk groot bed, een fantastische douche (bubbelbad niet eens gebruikt). Het appartement is een beetje gedateerd, maar kwalitatief in goede staat. De prijs-kwaliteit verhouding is helemaal goed en ik zou zeker teruggaan.

Kamertip: Uiteraard: hoe hoger in het gebouw hoe beter het uitzicht.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Mei, 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Lucien D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 januari 2017 beoordeeld

Top locatie midden op Strip achter MGM Grand hotel en casino -te bereiken door gang-. Meerdere -buiten-zwembaden. Fantatisch appartement met bubbelbad, balkon en grote zithoek. Heerlijk bed. Enorme flatscreen. Mooi uitzicht over Vegas. Rookvrij. Snelle check in. Parkeerservice incl. In weekend duur -zoals alle hotelkamers in Vegas-, bij hoge bezetting ruim 200 euro p.n., door de week topprijs!

  • Verbleef: Januari, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank JPieter
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie, ruime 4-persoonskamer, goede bedden, mooie badkamer. Stijlvol onthaal, geen casino waar je door moet. Mooi uitzicht en je zit vlakbij de interessantste kant van de strip, namelijk de noordzijde. Ik zag er op de binnenplaats ook enkele mobilhomes staan dus ik vermoed dat je op vraag er ook met de mobilhome terecht kan, wat moeilijk te vinden is aan de north strip. Aanrader!

Verbleef: Augustus, 2015, reisde met familie
2  Bedank Bart J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 mei 2016 beoordeeld

Het is een mooie kamer met prachtige badkamer, het bed slaapt fantastisch en het is erg prettig dat er een keuken in de kamer zit.
Het zwembad is mooi en ruim en je hebt veel faciliteiten tot je beschikking.
Een luxe gevoel en lekker rustig zonder casino.

  • Verbleef: April, 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Manon M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 maart 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wie beslist om naar Las Vegas af te reizen en op zoek is naar een ruime verblijfsplaats moet eens kijken naar de Signature towers van het MGM.
Voor een prijs gelijk aan een gemiddelde hotelkamer in het MGM krijg je een ruime kamer met aparte badkamer inclusief jacuzi, dubbele wasbakken, ruime douche en aparte wc.
Het woongedeelte heeft een kingsize bed, kleding kast, keukentje (ijskast, 2 inductie kookplaten, koffiezet apparaat etc), slaapbank, tafel met 2 stoelen en een ruim balkon.
De torens zijn verder voorzien van 2 gyms, restaurant en een Starbucks. Tevens heeft elke toren een zwembad.
Qua locatie loop je in 5 minuten naar het MGM Grand of 7-8 minuten naar de strip (via Harmon Avenue).
Indien je aan de noordkant van de torens zit heb een geweldig uitzicht op de Las Vegas strip, de zuidkant is wat minder aangezien deze kamers in de vertrekroute ligt van McCarran International Airport.
Staf is supervriendelijk en alles is natuurlijk mogelijk, men is erg klant gericht en zal alles proberen het naar je zin te maken.
Al met al een geweldig hotel om als basis te gebruiken om Las Vegas en haar omgeving te verkennen.
Let wel even op dat er servicekosten zijn $30,- per dag, die naderhand verrekend worden. Of zorg ervoor dat je dit reeds hebt rekenent met je betaling vooraf. Niet alle reisbureaus zijn op de hoogte.

Verbleef: Maart, 2016, reisde met een partner
Bedank Jeroen M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Las Vegas bekeken
Vdara Hotel & Spa
nr. 14 van 265 in Las Vegas
16.452 beoordelingen
ARIA Resort & Casino
nr. 18 van 265 in Las Vegas
24.999 beoordelingen
The Strip
Trump International Hotel Las Vegas
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
The Strip
Marriott's Grand Chateau
Marriott's Grand Chateau
nr. 6 van 265 in Las Vegas
3.536 beoordelingen
The Strip
Caesars Palace
Caesars Palace
nr. 30 van 265 in Las Vegas
30.198 beoordelingen
The Strip
The Palazzo Resort Hotel Casino
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Signature at MGM Grand geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Signature at MGM Grand

Adres: 145 East Harmon Avenue, Las Vegas, NV 89109-4504
Telefoonnummer:
Locatie: Verenigde Staten > Nevada > Las Vegas
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Kitchenette Restaurant Roomservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 7 eco-hotel in Las Vegas
Nr. 9 romantisch hotel in Las Vegas
Nr. 10 spahotel in Las Vegas
Nr. 10 luxe hotel in Las Vegas
Nr. 13 zakenhotel in Las Vegas
Nr. 13 familiehotel in Las Vegas
Prijsklasse: € 112 - € 312 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4,5 ster(ren) — Signature at MGM Grand 4.5*
Aantal kamers: 576
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van MGM Resorts International, Expedia, Booking.com, Ctrip TA, Hotels.com, Agoda, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Signature at MGM Grand met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Signature Hotel Las Vegas
Signature Las Vegas
Mgm Grand Signature
Signature At Mgm Grand Hotel
Signature Mgm Grand Las Vegas
Mgm Signature Las Vegas
Signature Mgm Las Vegas

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding