Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke sushi voor $25 pp”
Beoordeling van Yama Sushi

Yama Sushi
Geclassificeerd als nr. 128 van 5.710 Restaurants in Las Vegas
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Japans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Reserveringen
Wijk: Paradise
21 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt heerlijke sushi, zijn binnen 3 dagen twee keer geweest. Vooral nr.16 en nr.24 zijn fantastisch. Zeker een aanrader!!

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Thomas C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (532)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 532 beoordelingen

19 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Via een inwoner van las vegas hier naartoe gebracht. Jongen was zo vriendelijk dat hij ons hier persoonlijk heeft gebracht met de auto.ik heb hem gevolgd met de huur auto Je kan a la carte en/of all you can eat eten.voor mij en mijn vrouw de beste sushis die we tot nu toe hadden gegeten.er is zoveel keuze.wel spijtig dat ik al onmiddelijk vol was.ik wou nog zoveel eten maar het ging gewoonweg niet.personeel was uiterst vriendelijk en het eten was top!ZEKER een aanrader!!!!ZEKERRR!!!

Datum van bezoek: september 2017
Bedank cagdassolmazzz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Via Tripadvisor gevonden. We hebben al op veel plekken sushi gegeten, maar dit is echt de beste sushi ever. We zijn er zelfs de dag erna weer gaan eten. Zeker de moeite waard om de strip even voor te verlaten. Vriendelijke bediening. Vooral de kok was erg aardig, snel en, ondanks dat hij het druk had, in voor een gezellig praatje. Aanrader: special roll nr. 24 No Name, special roll nr. 7 en de sashimi salade.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank Viola v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 april 2016 beoordeeld

De prijs-kwaliteit verhouding van dit restaurant is fijn. Let niet op de wat matige buitenkant, het eten is gewoon goed.

Datum van bezoek: augustus 2015
Bedank Jelle v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2015 beoordeeld

Leuk restaurant om naar toe te gaan als je een keertje niet op de strip wilt zijn. Drukke zaak met veel keuze aan sushi en warme gerechten. Wordt allemaal ter plekke vers gemaakt. Uitstekende bediening en redelijke prijs

Datum van bezoek: september 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Watersnip
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Yama Sushi geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding