Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
MGM Grand Hotel and Casino(Las Vegas)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 184
MGMGrand.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
The Mirage Hotel & Casino(Las Vegas)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 200
Mirage.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
Bellagio Las Vegas(Las Vegas)
US$ 293
Bellagio.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
US$ 357
US$ 324
Venetian.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
New York - New York Hotel and Casino(Las Vegas)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 195
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
Wynn Las Vegas(Las Vegas)
US$ 364
US$ 255
Official Site
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Excalibur Hotel & Casino(Las Vegas)
US$ 170
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
Treasure Island - TI Hotel & Casino(Las Vegas)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 153
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Mandalay Bay Resort & Casino(Las Vegas)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 688
US$ 445
Priceline
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
Luxor Hotel & Casino(Las Vegas)
US$ 542
Cancelon
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
Beoordelingen (17.257)
Beoordelingen filteren
17.257 resultaten
Waardering van reizigers
11.017
4.273
1.173
457
337
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
11.017
4.273
1.173
457
337
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
16 - 21 van 17.257 beoordelingen
28 augustus 2014 beoordeeld

Het hotel is rustig ten opzichte van alle Las Vegas hotels.
Ik vond het hotel mooi en de kamers zijn er ruim wij hadden een city corner suite. Maar ook als je geen citycorner boekt is je kamer ruim en groot.

Er ligt geen casino in het hotel dat maakt het zo lekker rustig. Het hotel is luxe en modern. Ik vond het echt heerlijk vertoeven!

De loopafstand naar de strip is goed te doen. Het ligt absoluut niet ver van de strip af. Je kan ook door het Bellagio lopen of door Crystals via Aria. Kortom goed te doen!

Ik keer zeker terug naar dit hotel. Houd wel rekening met de fee die je in het hotel berekend wordt.

  • Verbleef: augustus 2014, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank johenrita
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 augustus 2014 beoordeeld

Een makkelijk bereikbaar superschoon en heerlijk hotel! Geweldig is de valet-parking, wij verbleven 4 nachten, auto werd gratis geparkeerd! Heerlijk dat er in het hotel geen casino is, dit geeft het hotel een luxueuze uitstraling en rust. Er is een Starbucks en market-café aanwezig, ook een bar. Je loopt via een tunnel zo het Bellagio in. Het personeel is overal even vriendelijk en behulpzaam. Maak eens gebruik van het in-dining breakfast, heerlijke keuzes voor een redelijke prijs. Het zwembad is op warme dagen een verademing, gratis badlakens, en overal mogelijkheid tot het bestellen van drankjes of eten. de fitnessruimte is fijn, aansluitend kun je er heerlijke smoothies drinken. De spa is ook een aanrader, en de salon, de kapster heeft mijn haar werkelijk prachtig in een evening-do gedaan, ze wist meteen wat ik bedoelde. Wij komen hier zeker terug! Het enige minpuntje is wellicht dat wij met onze kinderen waren maar die zouden op een redelijk ongemakkelijk slaapbank moeten slapen. Wij hebben er ter plekke voor gekozen een kamer voor hen er bij te nemen.

  • Verbleef: augustus 2014, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Anna2014386
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2014 beoordeeld

Helaas zijn wij met 3 personen geweest. Voor onze zoon van 16 werd een zitbank omgetoverd tot een bed. Ik heb nooit in mijn leven zo slecht matras ervaren. Je kon elke spiraal voelen! Letterlijk! En dit tenzij de rest uitstekend was: lux uitgevoerde kamer, luxe keuken, zeer comfortabel kingsize bed, ruime badkamer, uitstekend airco.
Omdat er geen casino gevestigd is, is de accommodatie licht en stil. De drukte kan je makkelijk ernaast vinden, via verbindingsbrug. Je zit direct bijna in het midden van de strip.
Het zwembad is klein en heeft geen natuurlijke schaduw. Wel zijn parasols aanwezig, maar daaronder wordt het snel benauwd omdat er geen wind komt.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Kamertip: Alleen vaste bedden zijn in orde.
  • Verbleef: juli 2014, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Betty_Netherlands
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2014 beoordeeld

In dit hotel voel je je echt een gast. Vanaf het inchecken, maar zeker ook op de kamers. We zaten vrij hoog, op de 63 verdieping, maar dat was geweldig. Dichtbij zitten verschillende casino's als je toch graag naar een casino wil. Het zwembad is simpel, maar mooi.

Kamertip: Kamer met uitzicht op de Bellagio fonteinen
  • Verbleef: oktober 2013, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank DeejayKB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2014 beoordeeld

Dit hotel is werkelijk fantastisch. Het ligt net naast de strip en via een verbinding met het Belaggio hotel loop je zo naar de fontein. Het heeft geen casino en heeft daardoor een luxe uitstraling. De Spa is een aanrader. Wij sliepen in een panoramic suite met fantastisch uitzicht. Echt een fijne plek om Las Vegas te bezoeken. Super goed!!

Verbleef: mei 2014, reisde met familie
Bedank Elisa D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
VdaraHotelSpa, Guest Relations Manager van Vdara Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juni 2014

Lieve Elisa D,

Dank u voor het plaatsen van een beoordeling. Ik ben zo blij te horen dat u had een fantastisch verblijf bij ons en waren in staat om voorzieningen zoals onze mooie spa-ervaring. Wij waarderen je kiezen Vdara als je Las Vegas bestemming en hopen dat u weer bij ons blijven in de toekomst!

Met vriendelijke groet,
Conor
Vdara Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken