Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Wynn Las Vegas(Las Vegas)
Gratis annuleren tot 26/07
US$ 332
US$ 303
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
US$ 357
US$ 324
Venetian.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
The Mirage Hotel & Casino(Las Vegas)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 222
Mirage.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
New York - New York Hotel and Casino(Las Vegas)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 26/07
US$ 207
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
Gratis annuleren tot 26/07
US$ 334
US$ 308
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Caesars Palace(Las Vegas)
US$ 310
US$ 218
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
MGM Grand Hotel and Casino(Las Vegas)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 200
MGMGrand.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
Treasure Island - TI Hotel & Casino(Las Vegas)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 178
US$ 156
VEGAS.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
US$ 174
US$ 168
Cancelon
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
Mandalay Bay Resort & Casino(Las Vegas)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 26/07
US$ 560
US$ 495
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
Beoordelingen (6.468)
Beoordelingen filteren
6.468 resultaten
Waardering van reizigers
5.343
757
240
72
56
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
5.343
757
240
72
56
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 6.468 beoordelingen
19 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was perfect perfecte service beleefde mensen goed proper zwembad de slaapkamer was er ook perfect goed hemelbed zachte matras tv douche/bad was perfect Restaurant het eten super lekker echt profiat aan die koks en de drank smaakte goed

Verbleef: augustus 2017, reisde met vrienden
Bedank Shane B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 maart 2017 beoordeeld

Weg van de drukte van die overvolle hotels, is dit hotel een oase van rust op een toplocatie. Bovenin het hotel is een bar met prachtig uitzicht. Ik heb al eerder in The Venetian en in het Bellagio overnacht. Dit was een hele positieve ervaring.

Verbleef: december 2016
Bedank GerardH64
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Alles aan dit hotel is super goed! Service , luxe kamers, eten, ligging.. Dit is hoe een 5 sterren hotel moet zijn! Je vergeet bijna dat je hier midden in de drukte van las Vegas bent! Ga ook een drankje doen in de skybar in de avond .. Prachtig uitzicht op de strip

Verbleef: september 2016, reisde met een partner
2  Bedank Fanny V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juni 2016 beoordeeld

Wat een GE-WEL-DIG hotel!!! Het hotel is gelegen aan de stip en ondanks alle drukte in en rondom Las Vegas waan je je in Mandarin Oriental in een oase van rust.

De kamers zijn ruim en mooi met een geweldige badkamer, mooi uitzicht en de service is echt SUPER!!

Je kunt er lekker ontbijten en heerlijk dineren. Het zwembad is super. Goede fitnessruimte. Het hotel heeft ook een hele mooie spa, helaas geen gebruik van gemaakt, maar dat onthoud ik voor de toekomst.

Dit hotel is echt een aanrader!!

Kamertip: Kamer met stripview!!
  • Verbleef: april 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank RobienenPaul
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 november 2015 beoordeeld

een waanzinnig mooi hotel met goede service en prachtige kamers. Las Vegas is onwijs druk en toeristisch, maar daar merkte je in dit hotel helemaal niks van. Kan overigens ook komen door het feit dat zij het enige hotel zijn aan de strip zonder casino. Geweldige, lieve en knappe service. Niks is te gek en ze denken met je mee. De Spa is ook een aanrader, heerlijke massage genomen. Het zwembad is ook netjes verzorgd met voldoende bedjes en lekkere gerechten. De kamer was waanzinnig! Uitzicht op de Strip.. WOW! Echt een aanrader.

Kamertip: Kamer met uitzicht op de strip!
  • Verbleef: juli 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank marleen t
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken