TripadvisorUS$ 127
Trip.comUS$ 127
ZenHotels.comUS$ 126
Beoordeeld op 3 april 2023

Het hotel ligt helemaal afgelegen in de natuur, dus erg rustig. Beneden is alles in eenzelfde ruimte: receptie, restaurant, ... een aparte, gezellige bar ware welkom geweest. De kamers zijn basic, met goede isolatie t.o.v. aanliggende kamers. Het ontbijt is voldoende uitgebreid, maar niet speciaal. We waren hier met een grote groep, waarvoor het avondeten in buffetvorm werd geserveerd. Het warme gedeelte was vaak koud, en niet bepaald culinair, het koude voorgerechtenbuffet was het beste.
Voor deze prijs had de kwaliteit wel beter gemogen.

Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 13 februari 2023

Op een mooi gelegen locatie aan het Veerse Meer.
In tegenstelling tot de laatste negatieve beoordelingen, zijn wij wel tevreden over onze overnachting. Voor de deur onze auto geparkeerd, vriendelijk ingecheckt en onze kamer prima naar onze zin. Geen overlast van buitengeluiden, prima matras en badkamer.
ontdekten wel 1 lamp zonder gloeilamp erin.
Het ontbijt was eveneens goed, niet super uitgebreid maar voldoende keuze.
alleen maar vriendelijke medewerkers getroffen.

Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 10 januari 2023

in februari 2022 kamer (executive mits opleg) geboekt voor 2 nachten. Matrassen waren totaal doorgelegen zelfs een rendez-vous hotel onwaardig. Men wist dit en men was er mee bezig. Bij ontbijt lachen je de uitgedroogde kaassneden je toe, het personeel staat vrolijk te kletsen. Gemeld en met een goedmaak-voucher opnieuw dezelfde executive kamer geboekt (mits opleg) er van uitgaande dat op 10 maanden tijd men twee matrassen toch kan vervangen. Situatie was ongewijzigd met dit verschil dat de matrassen nog een beetje meer doorgelegen waren. 2x avondmaal genomen. Niet te vreten !!! Krokant gebakken Gambas's waren gedeeltelijk gepeld en gedeeltelijk ongepeld in frituurvet gegooid. Gewoon vette troep. Ander hoofdmaal had men maar hetgeen men in de keuken nog vond bij elkaar gekliederd. Totaal smakeloos. Opnieuw gemeld. Nu bood men om het goed te maken een maaltijd van 3 gangen aan waarvoor men van uit België meer dan 200km moet rijden. Het was "geen grap maar om te huilen !!!

Kamertip: mits een executive kamer, maar de matrassen zijn totaal doorgelegen en mijdt in elk geval het restaurant. Beter een bal gehakt uit de muur
Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 29 oktober 2022

Mooi hotel aan een prachtige meer, maar hou rekening met geluidsoverlast naast het hotel. Bouwwerkzaamheden ivm een nieuwe appartement gebouw. In de directe omgeving is niet veel te doen, daarom zijn we naar Middelburg gereden ong 15 min met de auto. Gegeten bij de Huifkar, prima service, vriendelijk personeel en heerlijk gegeten.

Kamertip: Neeltje Jansen deltawerk mooi om te zien.
Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 16 oktober 2022

Al enkele jaren komen wij in de zomer geregeld bij het restaurant/terras van dit hotel langs voor een hapje en/of drankje. Het hotel ligt prachtig en vanaf het beschutte terras is er ook een heerlijk uitzicht. Het is er prima toeven, maar…. Wij ergeren ons regelmatig aan de volgende zaken.

Regelmatig is het zo dat we al enige tijd op het terras zitten en dan zelf moeten vragen of we iets te eten/drinken kunnen bestellen (en dan is het bepaald niet druk en is er ruim personeel aanwezig dat weinig te doen lijkt te hebben…) Dit roept om te beginnen al irritatie op… Ook als we enige tijd op een ‘droogje’ staan geen vraag of we misschien nog iets willen bestellen…

Als het druk is kan het gebeuren dat gebruikt servies hier en daar wat langer op de tafels blijft staan. Maar ook hier hetzelfde verhaal dat (terwijl het rustig is) we personeel toch steeds in en uit zien lopen met lege handen… M.n in de zomer is het niet wenselijk dat gebruikt servies onnodig lang op tafels blijft staan omdat dit wespen aantrekt en het er ook niet uitnodigend uit ziet voor nieuwe gasten.

Bij ons laatste bezoek werden we geholpen door personeel dat geen/gebrekkig Nederlands sprak. Bij een bezoek in horeca in de Randstad enigszins begrijpelijk, maar bij het Fletcher hotel verwacht je toch dat je gewoon in het Nederlands te woord wordt gestaan. Dat personeel ook toerist gericht moet zijn begrijpen w, maar dit is toch wel echt de omgekeerde wereld als je in eigen land zelf Engels moet praten omdat je anders niet begrepen wordt….

Het eten is verder prima in orde (behalve dat niet altijd alles wat op de kaart staat aanwezig is)

We blijven komen omdat het een mooi restaurant op een heerlijke plek is en we steeds blijven hopen we dat er verbeteringen zullen zijn, maar helaas worden we hierin steeds weer teleurgesteld… Erg jammer, want het gaat om zaken waar o.i. toch eenvoudig wat aan kan worden gedaan.

Datum van verblijf: augustus 2022