Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (893)
Beoordelingen filteren
893 resultaten
Waardering van reizigers
319
321
160
59
34
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
319
321
160
59
34
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 893 beoordelingen
28 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel ligt op 2 minuten rijden van de west entrance van Yellowstone National Park.
Faciliteiten zijn prima, fijn zwembad.
Kamer met tussendeur is gehorig. Heb de buren geregeld gehoord.
Ontbijt is goed en netjes verzorgd.

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Bedank Pos1969
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bree A, Manager van Gray Wolf Inn and Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 juli 2017
Google-vertaling

Hello Pos1969,

Thank you for sharing this review and for staying with us at Gray Wolf Inn & Suites. We We apologize for the poor experience you had during your stay but we hope you still enjoyed your time in West Yellowstone. We wish you safe travels and we hope that you can give us another chance in the future.

Best,
Bree A.
Customer Service Manager
Gray Wolf Inn & Suites

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi groot hotel met zeer ruime en schone kamers. Op loopafstand van de winkeltjes en restaurants in West Yellowstone. Ook het visitor center is vlakbij. Lekker ontbijtje 's ochtends en je bent zo weer in Yellowstone.

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
Bedank ascholten80
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bree A, Manager van Gray Wolf Inn and Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 juni 2017
Google-vertaling

Hello ascholten80,

Thank you for the review, it is truly appreciated. We hope you enjoyed your experience with us. We wish you safe travels and hope you visit us again in the future.

Best,
Bree A.
Customer Service Manager
Gray Wolf Inn and Suites

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een echt motel, geschikt voor als je op doorreis bent.
Schone, ruime kamers. Op loopafstand van een McDonalds en van straten met winkels en restaurants. Ingang van Yellowstone Park op slechts 2 minuten rijden. Er wordt ook een ontbijt geserveerd.

Verbleef: juli 2016
Bedank Hiske8
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kaylee P, Manager van Gray Wolf Inn and Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 juli 2016
Google-vertaling

Hello Hiske8,

Thank you for your review!

We appreciate you sharing your thoughts with us. We use guest feedback to make valuable improvements. We wish you safe travels and hope to see you again very soon.

Regards,

Kaylee J.
Customer Service Manager
Gray Wolf Inn and Suites

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn tevreden over dit hotel! We werden na het inchecken gebeld op de kamer of onze kamer naar wens was...de wasserette is gratis en er zijn voldoende machines..het ligt perfect bij het park..het ontbijt was voldoende keus..het personeel is zeer vriendelijk en je kan de hele dag koffie halen in de hal..kortom.. perfecte 2 dagen wat ons betreft.

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
1  Bedank Shams M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kaylee P, Manager van Gray Wolf Inn and Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 juli 2016
Google-vertaling

Hello Shams M,

Thank you for your review, we truly appreciate your feedback. We are very pleased to hear that you enjoyed your stay with us, please come back and see us again soon!

Regards,

Kaylee J.
Customer Service Manager
Gray Wolf Inn and Suites

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel ligt heel dicht (+/- 0,6 Mi) van de west ingang van het Yellowstone park, dus heel eenvoudig!

De kamers zijn ruim, wij verbleven er met 2 volwassenen en 2 tieners.

'S morgens is er het ontbijt, basic maar wel met alles wat je verkiest! Er is geen restaurant!

Kort gezegd. Ideaal om het bezoek aan Yellowstone te doen.

Verbleef: augustus 2015
Bedank ronnyjd0509
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Evan_Tennant, Manager van Gray Wolf Inn and Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 december 2015
Google-vertaling

Hello,

Thank you for your review. We wish you safe travels and hope to see you at The Gray Wolf Inn and Suites again very soon!

Regards,
Evan T.
Customer Service Manager
Gray Wolf Inn and Suites

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken