Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gray Wolf Inn and Suites
Hotels in de buurt
Moose Creek Inn(West Yellowstone)
US$ 286
US$ 275
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Best Western Weston Inn(West Yellowstone)
US$ 406
US$ 333
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Kelly Inn West Yellowstone(West Yellowstone)
US$ 364
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
ClubHouse Inn West Yellowstone(West Yellowstone)
US$ 363
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Yellowstone West Gate Hotel(West Yellowstone)
US$ 331
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
The Historic Madison Hotel(West Yellowstone)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 260
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Best Western Desert Inn(West Yellowstone)
US$ 468
US$ 322
BestWestern.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 18% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 18% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 391 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Brandin' Iron Inn(West Yellowstone)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 255
Hotwire.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Yellowstone Park Hotel(West Yellowstone)
US$ 461
Cancelon
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 642
US$ 615
Cancelon
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (834)
Beoordelingen filteren
834 resultaten
Waardering van reizigers
293
305
148
55
33
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
293
305
148
55
33
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 834 beoordelingen
6 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een echt motel, geschikt voor als je op doorreis bent.
Schone, ruime kamers. Op loopafstand van een McDonalds en van straten met winkels en restaurants. Ingang van Yellowstone Park op slechts 2 minuten rijden. Er wordt ook een ontbijt geserveerd.

Verbleef: juli 2016
Bedank Hiske8
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kaylee P, Manager van Gray Wolf Inn and Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 juli 2016
Google-vertaling

Hello Hiske8,

Thank you for your review!

We appreciate you sharing your thoughts with us. We use guest feedback to make valuable improvements. We wish you safe travels and hope to see you again very soon.

Regards,

Kaylee J.
Customer Service Manager
Gray Wolf Inn and Suites

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn tevreden over dit hotel! We werden na het inchecken gebeld op de kamer of onze kamer naar wens was...de wasserette is gratis en er zijn voldoende machines..het ligt perfect bij het park..het ontbijt was voldoende keus..het personeel is zeer vriendelijk en je kan de hele dag koffie halen in de hal..kortom.. perfecte 2 dagen wat ons betreft.

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
1  Bedank Shams M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kaylee P, Manager van Gray Wolf Inn and Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 juli 2016
Google-vertaling

Hello Shams M,

Thank you for your review, we truly appreciate your feedback. We are very pleased to hear that you enjoyed your stay with us, please come back and see us again soon!

Regards,

Kaylee J.
Customer Service Manager
Gray Wolf Inn and Suites

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel ligt heel dicht (+/- 0,6 Mi) van de west ingang van het Yellowstone park, dus heel eenvoudig!

De kamers zijn ruim, wij verbleven er met 2 volwassenen en 2 tieners.

'S morgens is er het ontbijt, basic maar wel met alles wat je verkiest! Er is geen restaurant!


Kort gezegd. Ideaal om het bezoek aan Yellowstone te doen.

Verbleef: augustus 2015
Bedank ronnyjd0509
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Evan_Tennant, Manager van Gray Wolf Inn and Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 december 2015
Google-vertaling

Hello,

Thank you for your review. We wish you safe travels and hope to see you at The Gray Wolf Inn and Suites again very soon!

Regards,
Evan T.
Customer Service Manager
Gray Wolf Inn and Suites

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2015 beoordeeld

Prima simpel hotel in west Yellowstone. Dit is een plaatsje net buiten het park. Hotelkamers zijn normaal ingericht. Schoon. Gratis simpel ontbijt. Het hotel heeft een indoor zwembad. Stadje zelf is erg touristisch. Prima hotel als basis voor meerdaags bezoek aan Yellowstone park

Kamertip: Beneden verdieping
  • Verbleef: juni 2015, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sangam2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kinsey W, Manager van Gray Wolf Inn and Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juli 2015
Google-vertaling

Hello Sangam2013,

Thank you for your recent review and choosing to stay with us at the Gray Wolf Inn & Suites. We appreciate you taking the time to share your thoughts and are pleased to hear your enjoyed your stay. We hope you had a wonderful trip to Yellowstone and can make your way back for another visit in the future!

Best,

Kinsey W
Customer Service Manager
Gray Wolf Inn & Suites

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 december 2014 beoordeeld

We verbleven hier 3 nachten begin mei , met 2 volw. En 2 tieners. We hadden eigenlijk bij het hotel ernaast gereserveerd, maar daar bleek het zwembad dicht te zijn. En heeft dat hotel heel netjes met dit hotel alles opgelost. Heerlijk dat we een keuken hadden. Haalde beneden ons ontbijt en konden dat lekker in onze keuken opeten. Ontbijt kan wel beter. Vriendelijk personeel. Alles schoon
Lekker warme jacuzzi . Dicht bij de ingang van het park. We keken zo het wolven verblijf in. Auto in de garage.

  • Verbleef: mei 2014, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sacha70
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Evan_Tennant, Manager van Gray Wolf Inn and Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 januari 2015
Google-vertaling

Hello Sacha70,
thank you for your review!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken