Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (900)
Beoordelingen filteren
900 resultaten
Waardering van reizigers
322
325
160
59
34
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
322
325
160
59
34
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 900 beoordelingen
Beoordeeld op 6 juli 2016 via mobiele applicatie

Een echt motel, geschikt voor als je op doorreis bent.
Schone, ruime kamers. Op loopafstand van een McDonalds en van straten met winkels en restaurants. Ingang van Yellowstone Park op slechts 2 minuten rijden. Er wordt ook een ontbijt geserveerd.

Datum van verblijf: juli 2016
Bedank Hiske8
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kaylee P, Manager van Gray Wolf Inn and Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2016
Google-vertaling

Hello Hiske8,

Thank you for your review!

We appreciate you sharing your thoughts with us. We use guest feedback to make valuable improvements. We wish you safe travels and hope to see you again very soon.

Regards,

Kaylee J.
Customer Service Manager
Gray Wolf Inn and Suites

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juli 2016 via mobiele applicatie

Wij zijn tevreden over dit hotel! We werden na het inchecken gebeld op de kamer of onze kamer naar wens was...de wasserette is gratis en er zijn voldoende machines..het ligt perfect bij het park..het ontbijt was voldoende keus..het personeel is zeer vriendelijk en je kan de hele dag koffie halen in de hal..kortom.. perfecte 2 dagen wat ons betreft.

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 584shamsm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kaylee P, Manager van Gray Wolf Inn and Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2016
Google-vertaling

Hello Shams M,

Thank you for your review, we truly appreciate your feedback. We are very pleased to hear that you enjoyed your stay with us, please come back and see us again soon!

Regards,

Kaylee J.
Customer Service Manager
Gray Wolf Inn and Suites

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2015 via mobiele applicatie

Het hotel ligt heel dicht (+/- 0,6 Mi) van de west ingang van het Yellowstone park, dus heel eenvoudig!

De kamers zijn ruim, wij verbleven er met 2 volwassenen en 2 tieners.

'S morgens is er het ontbijt, basic maar wel met alles wat je verkiest! Er is geen restaurant!

Kort gezegd. Ideaal om het bezoek aan Yellowstone te doen.

Datum van verblijf: augustus 2015
Bedank ronnyjd0509
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Evan_Tennant, Manager van Gray Wolf Inn and Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 december 2015
Google-vertaling

Hello,

Thank you for your review. We wish you safe travels and hope to see you at The Gray Wolf Inn and Suites again very soon!

Regards,
Evan T.
Customer Service Manager
Gray Wolf Inn and Suites

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2015

Prima simpel hotel in west Yellowstone. Dit is een plaatsje net buiten het park. Hotelkamers zijn normaal ingericht. Schoon. Gratis simpel ontbijt. Het hotel heeft een indoor zwembad. Stadje zelf is erg touristisch. Prima hotel als basis voor meerdaags bezoek aan Yellowstone park

Kamertip: Beneden verdieping
Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sangam2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kinsey W, Manager van Gray Wolf Inn and Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juli 2015
Google-vertaling

Hello Sangam2013,

Thank you for your recent review and choosing to stay with us at the Gray Wolf Inn & Suites. We appreciate you taking the time to share your thoughts and are pleased to hear your enjoyed your stay. We hope you had a wonderful trip to Yellowstone and can make your way back for another visit in the future!

Best,

Kinsey W
Customer Service Manager
Gray Wolf Inn & Suites

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 december 2014

We verbleven hier 3 nachten begin mei , met 2 volw. En 2 tieners. We hadden eigenlijk bij het hotel ernaast gereserveerd, maar daar bleek het zwembad dicht te zijn. En heeft dat hotel heel netjes met dit hotel alles opgelost. Heerlijk dat we een keuken hadden. Haalde beneden ons ontbijt en konden dat lekker in onze keuken opeten. Ontbijt kan wel beter. Vriendelijk personeel. Alles schoon
Lekker warme jacuzzi . Dicht bij de ingang van het park. We keken zo het wolven verblijf in. Auto in de garage.

Datum van verblijf: mei 2014
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sacha70
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Evan_Tennant, Manager van Gray Wolf Inn and Suites, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 januari 2015
Google-vertaling

Hello Sacha70,
thank you for your review!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken