Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (737)
Beoordelingen filteren
737 resultaten
Waardering van reizigers
227
281
163
45
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
227
281
163
45
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 737 beoordelingen
Beoordeeld op 20 augustus 2018

De kamer was wat je van een Best Western kon verwachten. Geen verrassingen. Goeie ontvangst. Kamer heel netjes. Goeie bedden en hoofdkussens. In de badkamer was een klein raam dat open kon (met hor). Dat vonden we perfect omdat we dan de brommende airco niet hoefden aan te zetten. Ook in het slaapgedeelte is een raam dat open kan, maar dat geeft dan weer op het gemeenschappelijk balkon uit, dus dat is niet zo veilig. Wat meer verlichting in de kamer had wel gemogen.De ligging van het hotel is perfect, met zicht op het gemeentepark en vlakbij het centrum met de winkels. Voldoende parkeerruimte. Ontbijt met warm buffetje was inbegrepen. We waren tevreden ondanks de wel erg hoge prijs voor deze gewone kamer. Maar ik begrijp dat je vooral de locatie betaalt. Daarbij moeten ze een volledige omzet op een half jaar draaien. Je moet er dus wel iets voor over hebben...

  • Verbleef: augustus 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank travelwezel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
David C, General Manager van Best Western Weston Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 september 2018
Google-vertaling

Thank you for your comments and taking the time to share them with others. We thank you for staying with us and for your kind remarks. We hope we can see you again on your next visit to Yellowstone National Park.

David Corliss, General Manager
Best Western Weston Inn
West Yellowstone, MT

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2018

Hotel, net buiten gelegen het Yellowstone Park (zeer goede ligging) zeer summier ingericht, en verouderd.
Er is geen lobby, ook geen bar. Alles is wat rommelig, oud ingericht.
De kamers zijn zeer smoezelig, eigenlijk wat vies/onfris!
Ontbijt zaal is zeer klein en ook zeer rommelig. Het aangeboden ontbijt is ook zeer basaal, zeker rekenig houden met de prijs waarvoor je moet betalen (ruim $ 300,-.

  • Verbleef: juli 2018, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Y0ngT
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
David C, General Manager van Best Western Weston Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 augustus 2018
Google-vertaling

Thank you for your comments and taking the time to share them with others. We thank you for staying with us and for your kind remarks. We hope we can see you again on your next visit to Yellowstone National Park.

David Corliss, General Manager
Best Western Weston Inn
West Yellowstone, MT

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2018

Eeen zeer eenvoudig Best Western hotel, voor mij onbegrijpelijk dat het de naam Best Western hotel mag gebruiken.
Het lobby, waar je wel aardig werd ontvangen is zeer sumirr ingericht.
Het hotel bestaat uit 2 gebouwen, waar geen lift aanwezig is.
Kamer is wel redelijk ruim, maar alles is vrij smusselig/update.
Zeker voor een kamer van ruim € 300 is het afzetterij!

Verbleef: juli 2018, reisde met een partner
Bedank yong997
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
David C, General Manager van Best Western Weston Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 juli 2018
Google-vertaling

Thank you for your comments and taking the time to share them with others. We thank you for staying with us and for your remarks. We hope we can see you again on your next visit to Yellowstone National Park.

David Corliss, General Manager
Best Western Weston Inn
West Yellowstone, MT

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 oktober 2017

Prima prijs kwaliteit , uitermate vriendelijk en correct , grote parking , prima wifi , essentiele is er ruim aanwezig.Prima eetgelegenheid Spaans aan overzijde van de straat. Kamers met zeer degelijke uitrusting

Kamertip: Geen lift maar voor profiel bezoekers Yellowstone doorgaans geen issue. Anders , vraag gelijkvloers
  • Verbleef: september 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Lutgard2207
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
David C, General Manager van Best Western Weston Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 november 2017
Google-vertaling

Thank you for your comments and taking the time to share them with others. We appreciate your comments on our Wi-Fi, that was just upgraded to the best West Yellowstone has to offer. We thank you for staying with us and for your kind remarks. We hope we can see you again on your next visit to Yellowstone National Park.

David Corliss, General Manager
Best Western Weston Inn
West Yellowstone, MT

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 september 2017

Mijn laatste bezoek hier was 7 jaar geleden. Sindsdien is er veel veranderd. Er is geïnvesteerd in een grotere ontbijtruimte, wat echt wel nodig was. Nieuw management is heel vriendelijk en behulpzaam.
Ik zal steeds kiezen voor Best Western als de mogelijkheid zich biedt. Ben in deze keten nog nooit teleurgesteld geweest.

  • Verbleef: september 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Bedank Els C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
David C, General Manager van Best Western Weston Inn, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 november 2017
Google-vertaling

Thank you for your comments and taking the time to share them with others. We appreciate your loyalty to Best Western and are pleased we did not disappoint. We thank you for staying with us again and for your kind remarks. We hope we can see you again on your next visit to Yellowstone National Park.

David Corliss, General Manager
Best Western Weston Inn
West Yellowstone, MT

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken