Beoordeeld op 5 juli 2019

Super schone en sfeervolle kamers! Eigenaren zijn super vriendelijk en hebben perfecte tips voor restaurants en voor mooie hikes in het park. Veel motels kunnen een voorbeeld nemen aan hoe Brian & Patty hun motel runnen!

Datum van verblijf: juni 2019
Beoordeeld op 4 oktober 2016

Alpine motel heel een persoonlijke benadering afwegen de eigenaars wat een lekker gevoel geeft als klant. De kamers zijn ruim en netjes, alleen de badkamers is klein maar ok. Alles is heel netjes en indien je iets extra wenst kan je naar de lobby gaan.

Datum van verblijf: oktober 2016
Beoordeeld op 14 juli 2016 via mobiele applicatie

Knusse kamer, super schoon en erg vriendelijke eigenaren! Om de hoek bij west entree van Yellowstone.
Bij de receptie kun je toiletartikelen, koffie, thee, graanrepen en snoepjes pakken. Goede tips gekregen om te dineren en ontbijten in de omgeving!

Datum van verblijf: juni 2016
Beoordeeld op 27 september 2014

TOP!! aardige eigenaar (misschien te), schone kamers, kleine badkamer maar schoon, goede service. Je kan van alles pakken. Goede nummer 1. Goede locatie. Alles er op en er aan. We zouden hier nog een keer heen gaan.

Datum van verblijf: september 2014
Beoordeeld op 17 juli 2014

Wij hebben 3 nachten in dit hotel overnacht met 4 personen op een kamer (nr 11). rond de 350 Dollar. Een leuk motel, goed gelegen en wordt gerund door de twee eigenaren. Beide super vriendelijk, aardig en staan altijd voor je paraat. Ijs halen voor ons, geen probleem. in de lobby gratis koffie/thee maar ook soda mix, verschillende repen en fruit gums die we mee mochten nemen net zoals kleine toiletartikelen zoals gek, mini parfum etc. kunt er ook boeken en bordspellen lenen en als je iets wilt weten over yellowstone, geen probleem. WiFi valt steeds weg, is minder maar alles is schoon en het is er gezellig!

Kamertip: er zijn een aantal kamer met gootsteen in de badkamer maar kamer 11 niet, plus daar kan zijraam ook open, wel zo fijn zodat airco niet aan hoeft. is meest verwegge kamer
Datum van verblijf: juli 2014