Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personen bekijken dit hotel
Lol.travel
US$ 304
Aanbieding bekijken
Destinia.com
US$ 248
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 10-12-21
Traveluro
StayForLong
Booking.com
alle 18 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (722)
Beoordelingen filteren
722 resultaten
Waardering van reizigers
268
297
101
38
18
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
268
297
101
38
18
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 722 beoordelingen
Beoordeeld op 17 juli 2017

Uitstekend hotel, ruime parkeergelegenheid, hotel ligt aan een rustige straat in een rustig gedeelte van West Yellowstone. Op loopafstand kan je naar het centrum met een ruime keuze aan restaurants en bars. Ook het IMAX theater is op loopafstand bereikbaar. Kleinere ontbijtruimte, ontbijt is wel inbegrepen in de kamerprijs. Schone en ruime kamer met ruime badkamer. Binnen 5 minuten ben je met de auto vanuit het hotel bij de west ingang van Yellowstone Park.

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank johnv619
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bree A, Manager van Yellowstone Park Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juli 2017
Google-vertaling

Hello John,

Thank you for the great review and for staying with us at Yellowstone Park Hotel. We hope you had a wonderful experience and we hope to see you again in the future.

Best,
Bree A.
Customer Service Manager
Yellowstone Park Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 september 2016 via mobiele applicatie

Hebben hier twee nachten geslapen. Prima hotel net naast het centrum. Prima kamers en bedden. Grote ontbijt ruimte en redelijk ontbijt. Alleen jammer dat het kamermeisje zelf maar besluit het 'niet storen bordje' aan je deur te hangen zodat ze niet hoeft te poetsen.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Marco B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kaylee P, Manager van Yellowstone Park Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 september 2016
Google-vertaling

Dear MarcoBox69,

Thank you for your review. We truly appreciate your feedback. We hope you had a great time adventuring in the park!

Regards,

Kaylee J.
Customer Service Manager
Yellowstone Park Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 juli 2016 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel met goede bedden. Leuke binnenkomer: een knuffel van een beest wat voorkomt in het park, die je mee naar huis mag nemen. Dichtbij zijn leuke restaurantjes te vinden. En je krijgt 10% korting op vertoning van je keycard bij het restaurant van het Holliday Inn hotel. Je bent binnen 5 minuten bij de ingang van het park.

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 416margob
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kaylee P, Manager van Yellowstone Park Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2016
Google-vertaling

Dear Margo B.,

Thank you for your review, we truly appreciate your feedback. We are very pleased to hear that you enjoyed your stay with us, please come back and see us again soon.

Regards,

Kaylee J.
Customer Service Manager
Yellowstone Park Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 oktober 2015

Dit hotel ligt in een rustig deel van de stad. De kamer was ruim en netjes, net als de badkamer. In het hotel waren goede voorzieningen zoals gratis WIFI en een zwembad. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Datum van verblijf: september 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank bjornvisser83
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 maart 2015

Het Yellowstone Park Hotel is een heel goede uitvalsbasis voor en bezoek aan Yellowstone. Je bent vlakbij de ingang van het park. Het is een heel ruim hotel met prima kamers. Ook het zwembad is goed. In de nabijheid zijn voldoende goede restaurants.

Datum van verblijf: september 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Istatwetta
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kinsey W, Manager van Yellowstone Park Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 mei 2015
Google-vertaling

Hi Istatwetta,

Thank you for your review of the Yellowstone Park Hotel! We appreciate you taking the time to share your thoughts with us and we are happy to hear that you enjoyed your stay. We hope you had a wonderful trip and we look forward to seeing you again in West Yellowstone in the future!

Best,

Kinsey W
Customer Service Manager
Yellowstone Park Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken