Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Gratis annuleren tot 01/08
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 275
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 237
US$ 216
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Best Western By Mammoth Hot Springs(Gardiner)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 02/08
US$ 376
US$ 328
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 257
US$ 207
Hotels.com
Zie aanbieding
Yellowstone Basin Inn(Gardiner)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (360)
Beoordelingen filteren
360 resultaten
Waardering van reizigers
92
142
82
26
18
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
92
142
82
26
18
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 360 beoordelingen
10 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel ligt perfect als men yellowstone wilt bezoeken. De kamer is perfect en groot genoeg met alles voorzienigen . Het personeel is zeer behulpzaam en doen alles om je te kunnen helpen want wij hadden een tv die geen geluid had. Ze gingen meteen op zoek naar een andere kamer voor ons en vonden dat niet nodig en de dag er na hadden ze een nieuwe voor ons neer gezet. Parkeerplaats vind men rondom het hotel en de wifi is soms wat traag. En de ontbijtruimte is ook wat aan de kleine kant. Maar verder rest een aanrader dit hotel.

Verbleef: september 2016, reisde met een partner
Bedank Ronald v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mt411, General Manager van Comfort Inn Yellowstone North, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 september 2016
Google-vertaling

Thank you for taking the time to write a review. We appreciate your good review. I hope the rest of your stay went well.
Laura, GM

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel met gratis en goed ontbijt ongezellige eetzaal. Ook hier werden we onthaald met warme chocolate chip koekjes. Ontbijt typisch Amerikaans. Kamers zijn ruim en netjes en schoon. Op kamer is koelkast. Er is geen magnetron aanwezig. Personeel erg vriendelijk !

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
Bedank Herma v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mt411, General Manager van Comfort Inn Yellowstone North, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 juli 2016
Google-vertaling

Thank you for your review. I am glad you enjoyed the cookies and your stay with us. Safe travels.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juni 2016 beoordeeld

Goed gelegen hotel met gratis warm-koud ontbijt, gratis internet en ook drink- en eetgelegenheid. Gratis parkeren aan het hotel. In het restaurant-bargedeelte kan je vele opgezette dieren bewonderen, met als uitschieter een monsterlijk grote grizzly. Het diner hebben we in het stadje zelf genomen in de Iron Horse bar and grille, lekker op het buitenterras met zicht op de Yellowstone-river en de ijzeren brug.

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Armand B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2014 beoordeeld

Goed hotel met aangename kamers. Wel wat gehorig en wering uitzicht. Eenvoudig ontbijt is inclusief. Prima wifi. Vrij parkeren is rondom mogelijk. Personeel behulpzaam. Op korte afstand van ingang van Yellowstone park.

Kamertip: Dineren kan uitstekend aan de overkant bij Yellowstone Mine.
  • Verbleef: september 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank stoffel1147
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mt411, General Manager van Comfort Inn Yellowstone North, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 oktober 2014
Google-vertaling

I am glad you enjoyed your stay with us. Thank you and safe travels.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juni 2014 beoordeeld

Prima Motel vlak voor de deur van Yellowstone noord. Ruime kamers , goede bedden en uitstekende wifi. Personeel meer dan vriendelijk , gezellige bar en heerlijke nachos. Barman heeft ons goede adviezen gegeven wat wij konden bekijken op onze eerste dag in het Yellowstone. Lekker uitgebreid ontbijt .Kortom een aanrader.

  • Verbleef: juni 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Els K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mt411, General Manager van Comfort Inn Yellowstone North, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 juni 2014
Google-vertaling

We are glad you enjoyed your stay with us. Hopefully we will see you again in the future. Safe Travels.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken