Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke tapas”
Beoordeling van Oscars Tapas Bar

Oscars Tapas Bar
Geclassificeerd als nr. 10 van 49 Restaurants in Mijas Pueblo
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Speciale gelegenheden, Gezinnen met kinderen, Lokale keuken, Barscene
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Ontbijt, Diner, Bezorgen, Reserveringen
2 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Onverwacht hier terecht gekomen , lekkere tapas , ook fijne uitbaters zeer vriendelijk, en s'avonds nog een leuk flamingo optreden erbij

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank MichaelV4599
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
antlov, Owner van Oscars Tapas Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Michael V,

thank you very much for taking the time and writing a very good review about us.

Sometimes unplanned stops can bring very pleasant surprises.

We are glad that you appreciated our tapas, service and flamenco performance and hope to be welcoming you back soon.

Dank je!

Best Regards,

Rocio, Stefano and Toni

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.175)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 1.175 beoordelingen

13 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn vorig jaar hier nog geweest en toen was de sangria heerlijk en de tapas erg goed. Wat is er gebeurd hier dit jaar, hetaangezien het nu gewoon erg slecht was. De sangria was flauw en lauw. Het had de smaak van limonade en was niet koud. De tapas waren gekocht bij de lidl of uit een pakje. Niets maar ook niets was vers. We hadden stokbrood met knoflook, dit plakte smerig aan elkaar en was niet eens fatsoenlijk gesneden. Dit was gekocht en absoluut niet vers. Dan de ham kroketjes, ook deze kwamen uit een pakje en niet vers en dan met mayonaise waarom geen eigen gemaakt sausje. De plate met ham en kaas kost 8 euro en bestond uit een paar plakjes ham en slechts 1 stukje kaas vol met olie en dan weer toast uit een zakje. De cola kostte 4 euro en was ook niet koud, en dat met 29 graden! Dit alles kost ook nog eens 40 euro. Jammer voor ons geen oscar meer. Het is het geld niet meer waard!!

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank 473petrae
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
antlov, Owner van Oscars Tapas Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2018
Google-vertaling

Dear Petra E,

I am very sorry for your negative experience during your last visit to our establishment.

It must be that everything went wrong on the day of your last visit.

We always did and we still do only homemade tapas and sangria. We do not use any industrial produced tapas. Since our tapas are homemade our chef is sometimes more "creative" and change recipes so the taste can vary or be different.

Anyway we already pointed out your complain to the chef and the whole our staff and we took it in a serious consideration.

Our business policy is also, if a guest does not like something doesn't have to pay for it.

Please receive my apologies and give us another chance.

Kind regards,

Antonio

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Veel tourist traps in Mijas, deze is toch een betere...Niks opdringerig, lekkere Italiaanse keuken, niet spectaculair, ik geef dit een 4 omwille van de verhouding prijs kwaliteit. Aangenaam personeel.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Deperre
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier op basis van de commentaren op TripAdvisor naar toe gegaan. En het is echt heel erg goed. Leuk gezellig terras op een klein pleintje. De bediening is erg vriendelijk en meertalig. De tappas zijn mooie kleine gerechtjes voor een goede prijs. Lekker wijntje er bij maakt het zeker compleet. Dus een ' must do' als je een bezoekje aan Mijas brengt

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank PatrickEric
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2017 beoordeeld

Op aanraden hier heen gegaan. Ontvangst was prima, jammer dat bediening niet allemaal meerdere talen spreken. Deden wel hun best om het duidelijk te maken. Hadden het tapasmenu voor 2 personen genomen. Eenmaal na eerste ronde zat de vaart er snel in. De gerechtjes smaakte goed, niet super bijzonder maar ruim voldoende. Jammer voor ons kwam er een grote groep binnen. Aandacht voor ons verdween een beetje, gerechten werden op tafel gezet, nu echter geen uitleg meer, krege we in begin wel. Nagerecht besteld, prima. Wilde eigenlijk nog koffie, die overgeslagen omdat er niemand reageerde en we toen rekening direct gevraagd hebben. Duurde toen nog best lang,drie keer dame in kwestie aangekeken en uiteindelijk dan toch de rekening. Miste de persoonlijke touch. Eten goed, bediening kan echt beter.

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank WendyE710
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Oscars Tapas Bar bekeken, bekeken ook

 
Mijas Pueblo, Mijas
 

In Oscars Tapas Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding