Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijk huisje op kleinschalig bosrijk natuurpark”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Cottage -
3 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Harfsen, Gelderland

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 20 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Margreet ...
1 beoordeling
“Heerlijk huisje op kleinschalig bosrijk natuurpark”
Beoordeeld op 7 november 2017 voor een verblijf in November, 2017

Compleet en goed ingericht huisje met grote tuin op een leuk en rustig bungalowpark midden in de natuur

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 nov 2017
Zeer bedankt voor deze uitstekende review. Dat doet ons deugd.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Han O
1 beoordeling
“Mooie rustige plek, ook voor onze hond”
Beoordeeld op 18 oktober 2017 voor een verblijf in Oktober, 2017

Een heerlijk huisje, mooi ruim. Mooie keuken en douche en heerlijke bedden.
Dan valt het wel wat tegen als je een zitplaats zoekt.
Zowel de beide banken als de eetkamerstoeltjes zitten voor geen meter, zeker als je wat ouder bent. En we misten handige informatie zoals tel.nrs. van gezondheidscentra of artsen. En heel praktisch: waar haal je zo dicht mogelijk in de buurt je broodje en je dagelijkse boodschappen? Even een lijstje op het prikbord zou handig zijn.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 okt 2017
Dag Han O,

Hartelijk dank voor uw mooie review. In een lade in het kastje onder de trap ligt o.a. een map met alle door u gewenste informatie. Spijtig dat u hem niet heeft gevonden. Het stond vermeld in de aan u toegezonden informatie. In november gaan we zelf weer naar ons huisje en zullen we het zitconfort onder de lope gaan nemen.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Annieta V
1 beoordeling
“Heerlijk huisje met mooie ligging”
Beoordeeld op 26 augustus 2017 voor een verblijf in Augustus, 2017

Heel fijn en schoon huisje op prachtige plek middenin het bos op een mooi, rustig en net vakantieparkje. Veel privacy. Ruime slaapkamers met fijne bedden en een mooie badkamer. Voor 6 mensen is kamer en keuken wat krap, maar voor de rest prima. We zijn nu voor de 2e keer geweest, want er is veel te wandelen en fietsen en te beleven in de omgeving! Nu al heimwee...

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 sep 2017
Dank je wel Annietta, met zo'n review kunnen we vooruit.
Mvg Ron
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
anlaujans ...
Heinkenszand, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“geweldig!”
Beoordeeld op 18 juni 2017 voor een verblijf in Mei, 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

In een woord geweldig, de rust de ruimte de ligging,en wat ook belangrijk is het huisje is superschoon!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 aug 2017
Zeer bedankt voor jullie lovende commentaar en erg blij tehoren, dat het huisje zo schoon was. We zullen de complimenten overbrengen aan onze hulp.
Mvg Ron
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Amsterdam, Nederland
Beoordeeld op 11 april 2017 voor een verblijf in Maart, 2017

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
12 apr 2017
Erg bedankt voor deze positieve review!!
We zijn er blij mee.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
_kceduppe ...
Delft, Nederland
1 beoordeling
“Fijn vertoeven!”
Beoordeeld op 25 maart 2017 voor een verblijf in Maart, 2017

Netjes, gezellig en knus. Als je van koken houdt is de keuken uitermate geschikt voor het bereiden van lekkere dineetjes. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. het huis is uitstekend gelegen aan het eind van het park met wandelgebied als achtertuin. Heerlijk voor mens en hond! Wij waren er met zijn drieën en hadden ieder een eigen slaapkamer. Het was een geweldig weekend!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 mrt 2017
Een betere review kunnen we ons niet wensen. Heel erg bedankt!!

Ron
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ericslor
Halfweg, Nederland
1 beoordeling
“SUPER huis in heerlijk rustig en mooi bos fijn voor mens en hond!”
Beoordeeld op 25 februari 2017 voor een verblijf in Februari, 2017

een prachtig goed ingedeeld huis met alles erop en eraan. gelegen in een rustig park aan de rand van het bos en 10 minuten lopen van de gorselse heide. de achtertuin grenst aan het bos waar wij als hondenbezitter zo in konden lopen, en als wij vroeg waren zagen wij de hertjes in het bos.
er waren veel wandelroutes maar ook fiets routes ontbraken niet

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 feb 2017
Wat kan ik hierop zeggen? Ontzettend bedankt voor deze positieve review.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 68
/
Nacht
Week
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen