Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Wat een paradijs”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Gite rural de la Barguere

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 7 gasten
Saint-Sulpice-sur-Leze, Haute-Garonne, Occitanie

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

GertrudaP ...
Mijdrecht
Niveau 6 bijdrager
119 beoordelingen
54 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 34 nuttige stemmen
“Wat een paradijs”
Beoordeeld op 9 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017

Een prachtig huis die we hebben betrokken! Zeer ruime woonkamer, goed uitgeruste keuken (genoeg glazen, borden etc.. maar ook goede messen etc..). Op de beneden etage een toilet aanwezig en de wasmachine.
Op de 2e etage 2 ruime slaapkamers (in de kamer van de kids kunnen er 3 slapen), ruime badkamer en een aparte toilet.
Het hele huis was zeer schoon + daarnaast bedlinnen, handoeken etc.. van goede en charmante kwaliteit. Je hebt veel privacy daar de ingang van het huisje aan de zijkant van het grote huis ligt. Pingpong tafel en schommels aanwezig, zeer grote tuin. Zeer ruim zwembad. Voor ons was het een paradijs

Datum van verblijf: juli 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alex D
1 beoordeling
Beoordeeld op 18 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 aug 2019
Merci Alex pour cet avis bien sympathiques et qui met en évidence ce que nous essayons de faire : que nos clients se sentent le mieux possible chez nous.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ArnoKV
Saint-Jean-de-Luz, Frankrijk
Niveau 6 bijdrager
140 beoordelingen
16 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 49 nuttige stemmen
Beoordeeld op 4 augustus 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 aug 2019
Merci beaucoup Arnaud. Nous sommes très touchés par votre revue et espérons vous revoir un jour chez nous. Bien cordialement, Danie
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Navigate8 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 8 november 2018 voor een verblijf in oktober 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: oktober 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CHAMB69
lyon
Niveau 3 bijdrager
13 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 11 nuttige stemmen
Beoordeeld op 2 november 2018 voor een verblijf in oktober 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: oktober 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Janine R
2 beoordelingen
Beoordeeld op 15 september 2018 voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 sep 2018
Bonjour Philip et Janine. Merci pour votre mot. C'est avec un très grand plaisir que nous vous accueillerons à nouveau, lors de votre prochain passage. Bien cordialement
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Culture37 ...
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 6 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 aug 2018
Merci Anaïs. Nous espérons vous revoir chez nous une prochaine fois.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen