Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prachtige luxe villa , met een mooi uitzicht en ...”

Beoordeling van Villa Il Giardino di Diana

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
6 slaapkamers, 4 badkamers, met plaats voor 12 gasten
Montecchio, Cortona, Province of Arezzo, Toscane

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
pdan46
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Prachtige luxe villa , met een mooi uitzicht en veel meer”
Beoordeeld op 14 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017

Villa ingedeeld in onder en bovenverdieping . Elke kamer heeft een eigen airco . Prachtige babkamers, living, keuken. Er is ook een wasmachine aanwezig , koelkast met vriesvak. Binnen gewoon prachtig !!!!!!! Buiten een mooi uitzicht op de wijnvelden en olijfbomen. Een zeer mooi zwembad met zeteltjes en ligstoelen een prachtige tuin met zithoek . Een zelfgemaakte stenen bbq . S'morgens lekker ontbijt aan de andere kant van het huis , mooi overdekt en fijn om te genieten . Wat ik eigenlijk wil zeggen een toplocatie . De eigenaars van deze villa daniela en guiseppe zeer aangename mensen en we mochten in de groentetuin al het lekkers opeten . Gracie

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
StefaanD1 ...
Niveau 1 bijdrager
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Schitterend”
Beoordeeld op 11 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Super huis, perfecte ligging van het zwembad die heel ruim is met aan een zijde de natuurlijke schaduw van olijfbomen , rustig gelegen tussen de olijfbomen en wijngaarden met een mooi verzorgde tuin.
Heel ruime kamers, supervriendelujke gastvrouw die luistert naar je wensen en je goed adviseert.
Het terras waarop gegeten wordt is ook zo opgesteld dat je niet in de zon hoeft te eten alsook de pergola voor de aperitieven aan het zwembad is echt goed gelegen, hier komen we zeker terug naar toe,

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Julia P
1 beoordeling
Beoordeeld op 15 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ijolevoev
Tel Aviv, Israël
1 beoordeling
Beoordeeld op 29 oktober 2017 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Brett H
Niveau 2 bijdrager
8 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
Beoordeeld op 20 september 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Chris B
1 beoordeling
Beoordeeld op 12 september 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mrskarens ...
Whitstable, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 3 september 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen