Orbitz.com
Beoordeeld op 2 oktober 2022

Goed hotel op een rustige ligging. Weinig restaurants in de omgeving maar goede eigen keuken. De kaart mocht wel wat uitgebreider voor wie langer daar logeert.
Goede uitvalsbasis voor deze streek als u een auto hebt

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 17 september 2022

Rustig gelegen hotel met een mooi zwembad en een aanpalend cricketplein. Mooie ruime kamers die goed onderhouden worden.
Het ontbijt is prima en het restaurant uitstekend. Personeel is zeer attent en vriendelijk. Op 15 min met de wagen van Olhao en op 25 min van de luchthaven van Faro.
De meeste kamers hebben een terras, de onze jammer genoeg niet. Dit is het enige minpunt. Dus opletten bij de kamerkeuze.

Kamertip: Kamers met terras.
Datum van verblijf: september 2022
Hotel Rural Quinta dos Poetas, Diretor-Geral van Quinta dos Poetas, Nature Hotel & Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 september 2022

Dear Luc, Thank you for your comments. Your opinion is very important to help us maintain and improve our service. We are happy that you enjoyed your stay with us and we look forward to welcoming you again soon. Kind regards, QDP.

Beoordeeld op 5 mei 2022 via mobiele applicatie

Wat een fijn hotel, enorm vriendelijk en attent personeel, heerlijk restaurant en mooi zwembad. Echt een aanrader!
Wij verbleven hier 3 nachten. Naast hotelkamers zijn er ook appartementen, met een keukentje, ook heel mooi.
Het is een plattelands hotel, gerund door een sympathieke Portugese familie, kleinschalig, wat het ook wat persoonlijker maakt

Datum van verblijf: april 2022
João Viegas, Proprietário van Quinta dos Poetas, Nature Hotel & Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 mei 2022

Dear Mrs. Henja, :)
Thank you for your comments. We are happy that you enjoyed your stay with us and we look forward to welcoming you again soon. Kind regards, Lúcia Quinta dos Poetas

Beoordeeld op 20 april 2022

rustig gelegen hotel, eerder sober ingericht maar heel vriendelijk en behulpzaam team. De ligging is dicht bij Faro en Olhao, een regio met heel mooie stranden. Alles is maar op enkele kilometer rijden, een auto is noodzakelij.

Kamertip: we hadden een kamer aan de achterzijde van het hotel, de voorkant is zonniger maar geeft uit op het zwembad en het terras dus luider
Datum van verblijf: april 2022

Dear Mr./Mrs Geertvdh, Thank you for your comments. We are happy that you enjoyed your stay with us and we look forward to welcoming you again soon. Kind regards, Quinta dos Poetas

Beoordeeld op 5 maart 2022

Een schitterend hotel in het buitengebied bij Faro. Faro-vliegveld binnen 30 minuten bereikbaar. Prima kamer met mooi sanitair, heerlijke bedden. Een goed ontbijt, het restaurant heeft een uitgebreide kaart en het eten is heerlijk. Een aanrader!

Datum van verblijf: februari 2022
João Viegas, Proprietário van Quinta dos Poetas, Nature Hotel & Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 maart 2022

Dear Mr. Rob., Thank you for your comments. We are happy that you enjoyed your stay with us and we look forward to welcoming you again soon. Kind regards, Quinta dos Poetas