Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Hotels.comUS$ 99
TravelocityUS$ 99
Trip.comUS$ 105
Orbitz.comUS$ 99
CheapTicketsUS$ 99
TripadvisorUS$ 99
alle 12 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (310)
Beoordelingen filteren
310 resultaten
Waardering van reizigers
152
79
54
15
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
152
79
54
15
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 310 beoordelingen
Beoordeeld op 3 februari 2017 via mobiele applicatie

Mooi authentiek gebouw met ruime kamers en gratis overdekte parking tegenover het hotel. Centraal gelegen en goed bereikbaar. Vriendelijk behulpzaam en professioneel personeel. Verzorgd ontbijt. Een aanrader voor een verblijf in Leon.

Datum van verblijf: februari 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank leonV6574VZ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Luisa Lilieth V, Gerente van Hotel La Perla, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 februari 2017
Google-vertaling

Good morning,

It´s really nice to know you did like the hotel and staff. For us is a pleasure to serve our guest in the best way possible. Your review give us the motivation to keep moving forward.

Thanks a lot.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 maart 2016

La Perla is een oud koloniaal gebouw en ligt in het centrum, op loopafstand van plein met kathedraal.
Service is goed.
Kamers zijn ruim genoeg, netjes en voorzien van airco.
Ontbijt is goed, geen buffetvorm, maar vanaf menukaart.

Datum van verblijf: februari 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Frans D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Luisa V, Gerente van Hotel La Perla, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 maart 2016
Google-vertaling

Dear,

Thanks a lot for your opinion, for me is always comforting to know that we have happy clients. Regarding the breakfast it is not served in a buffet, We do prefer to serve based on the client's choice, sometimes We lose a lot of food when we collocate the buffet and in this current world it is a shame to throw food to the garbage.

I wish you as a traveler to have great experiences and always communicate what it is not working in our industry in order to improve touristic services.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 april 2014

Het bed was ronduit vies vol met haren en de vloerbedekking wordt kennelijk nooit gezogen en was al even vies. De vloerbedekking zat ook nog eens onder de vlekken. De toegezegde compensatie was men de volgende dag al weer vergeten.
Het ontbijt was ronduit mager. Het zwembad mocht amper de naam hebben. Kortom een mooi gebouw op een goede locatie en een goede parkeervoorziening maar daarmee is ook alles wel gezegd.

Datum van verblijf: februari 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 882janw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 januari 2014

prima hotel in het centrum van de stad, oud klooster, schoon. zeker aan te raden. personeel is vriendelijk. mooi gebouw. 's ochtends fijn ontbijt onder veranda buiten. ze hebben geen gewone thee, helaas, alleen camille thee. de kamers zijn prima, goed bed. zwembadje is heel klein stelt niets voor. in leon zelf is niet heel veel te doen, wel een mooi museum van moderne kunst. je schijnt hier goed te kunnen eten, maar dat hebben wij niet geprobeerd.

Datum van verblijf: januari 2014
Bedank 379mariak
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 januari 2013

Genoten van de 3 nachten dat we in Leon waren. We sliepen aan de achterkant van het hotel, dit was zalig rustig. Onze complimenten voor het personeel, altijd vriendelijk, goed Engels kunnen spreken. De kamer had voor ons iets groter gemogen, bijv. met 2 stoelen erbij. Desalniettemin een prima plek om een aantal nachten door te brengen

Kamertip: Vraag om een kamer aan de achterkant
Datum van verblijf: januari 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 10dudley
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken