Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Wonderful Beach House”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Cottage -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Marquette, Upper Peninsula, Michigan

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Maps73235 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 7 oktober 2018 voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 okt 2018
Thank you, James, for the wonderful review. I am so pleased that you loved the cottage, too.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Holly S
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 30 juni 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 jul 2018
Thank you, Holly! It is thrilling to get such a review.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Footprint ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 14 oktober 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 okt 2017
Thank you, for you very sweet words of appreciation. Thrilled that you enjoyed the cottage this much.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mauryaase ...
Duluth, Minnesota
1 beoordeling
Beoordeeld op 4 september 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 sep 2017
Thank you for the sensational review! Rick and I are so pleased that you had a wonderful holiday at Cedar Cottage.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oak Park, IL
Beoordeeld op 5 november 2016 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
United States
Beoordeeld op 27 oktober 2016 voor een verblijf in juni 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
27 okt 2016
Wow. Thanks Cindy! We love sharing our cottage with appreciative and caring guests.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen