Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Hotels.com
Orbitz.com
ZenHotels.com
Agoda.com
StayForLong
alle 8 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Beoordelingen (19)
Beoordelingen filteren
19 resultaten
Waardering van reizigers
19
0
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
19
0
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 19 beoordelingen
Beoordeeld op 16 januari 2022 via mobiele applicatie

Het zijn hele vriendelijke mensen die met je meedenken in je wensen en behoeftes. Ze hebben ze kamer mooi gemaakt voor onze komst. De kamer is fijn en ze hebben een heerlijk ontbijt voor ons bereid. Het zag er prachtig uit. De locatie was top! Heel mooi landhuis.

Datum van verblijf: januari 2022
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 238sezenk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 september 2020 via mobiele applicatie

Fantastisch mooie locatie, dicht tegen Antwerpen. Heel mooi ingerichte kamers die rust en warmte uitstralen. De gastvrouw en haar man doen er alles voor om een aangenaam verblijf onvergetelijk te maken. Super bedankt.

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Eddy V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 februari 2020

Ik ben hier met 2 zussen en onze moeder geweest, 2 nachten. Wat een prachtig gerenoveerd landhuis. Micheline heeft een hele goede smaak. Alles is heel netjes afgewerkt. En het ontbijt...? Dat is zo genieten. Micheline is een fijne gastvrouw, heeft ons fijn op weg geholpen voor een dagje Antwerpen met de tram. Zoek je een mooi, gezellig, warm en knus plekje dicht bij Antwerpen, ga dan zeker naar B&B Parkhuys in Merksem.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank RosyVdm90
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 februari 2020

We hebben genoten in het Parkhuys, wat een geweldige locatie en wat is alles goed verzorgd. Elke morgen genoten van een heerlijk ontbijt! Iedere dag als we terug kwamen voelde het alsof we thuis kwamen, heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank Froukje1999
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 februari 2020

Wat hebben wij genoten. Deze B&B heeft een super mooie inrichting en het voelt echt als thuiskomen. Wat een heerlijkheid. De gastvrouw is een super vriendelijke vrouw. Wij hopen zeker nog eens terug te komen.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank ambervandam
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken