Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Gastvrijheid hoog genoteerd.”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Vildmarks Lodge

hottub at riverside
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
hottub at riverside
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
hottub at riverside
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 8 gasten
Ytterhogdal, Jamtland County, Jämtland and Härjedalen

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 17 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Jet365179
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Gastvrijheid hoog genoteerd.”
Beoordeeld op 30 mei 2019 voor een verblijf in mei 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Een verblijf van een week en, wetende dat de eigenaren Karin en John pas in september 2018 zijn begonnen, heeft het park nu al een “gezicht” gekregen. De lodges zijn sfeervol ingericht en het ontbreekt aan niks. Wat een enthousiast en lief stel en niks te gek voor de gasten. Een aanrader voor rust, natuur en stilte! Ik kom zeker terug

Datum van verblijf: mei 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 jul 2019
Beste Laura,

Bedankt voor je hartverwarmende review.
We kijken ernaar uit je weer te mogen ontvangen.

Hartelijke groetjes,

Karin en John
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sarah V
1 beoordeling
“Gezellig ruim vakantiehuis in het midden van de natuur”
Beoordeeld op 19 februari 2019 voor een verblijf in december 2018

Het verblijf was gezellig en proper, en de keuken zeer goed uitgerust. De grootste troef van dit vakantiehuis is echter absoluut de ongelofelijke gastvrijheid en behulpzaamheid van de hosts, die werkelijk dag en nacht klaar staan voor hun gasten! We ervoeren een klein technisch defect dat buiten hun macht lag, maar ook toen deden ze er alles aan om dit zo snel mogelijk proberen op te lossen en ons verblijf zo aangenaam mogelijk te houden. Ideaal voor een grotere groep die tot rust wil komen in de Zweedse natuur!

Datum van verblijf: december 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 feb 2019
Hoi Sarah, super bedankt voor je review! Wij ontvangen jullie met heel veel plezier weer. Hartelijke groeten, Karin en John
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jannes012 ...
Leiden, Nederland
Niveau 3 bijdrager
18 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
2 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in november 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: november 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ellen V
Helmond, Nederland
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 10 augustus 2020 voor een verblijf in augustus 2020
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: augustus 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
12 aug 2020
Thank you so much for your review, we really appreciate it that you took the time to write it for us. And we are looking forward to welcome you again sometime
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wanderer3 ...
Zweden
1 beoordeling
Beoordeeld op 17 januari 2020 voor een verblijf in december 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: december 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 feb 2020
Thank you so much for your review. We really appreciate that. We love to welcome you again some time.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
837nienke ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 29 november 2019 voor een verblijf in november 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: november 2019
Je leeftijdgroep 25-34
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 feb 2020
Thank you so much for you review. And we love to welcome you again sometime
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Emma L
Uppsala, Zweden
2 beoordelingen
Beoordeeld op 4 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 jul 2019
Dear Emma and family,

Many thanks for the review.
It was lovely to have you staying with us and we love to welcome you a next time.

Warm greetings,

Karin and John
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.