Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Gastvrijheid hoog genoteerd.”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Vildmarks Lodge

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 8 gasten
Ytterhogdal, Jamtland County, Jämtland and Härjedalen

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 13 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Jet365179
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Gastvrijheid hoog genoteerd.”
Beoordeeld op 30 mei 2019 voor een verblijf in mei 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Een verblijf van een week en, wetende dat de eigenaren Karin en John pas in september 2018 zijn begonnen, heeft het park nu al een “gezicht” gekregen. De lodges zijn sfeervol ingericht en het ontbreekt aan niks. Wat een enthousiast en lief stel en niks te gek voor de gasten. Een aanrader voor rust, natuur en stilte! Ik kom zeker terug

Datum van verblijf: mei 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 jul 2019
Beste Laura,

Bedankt voor je hartverwarmende review.
We kijken ernaar uit je weer te mogen ontvangen.

Hartelijke groetjes,

Karin en John
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sarah V
1 beoordeling
“Gezellig ruim vakantiehuis in het midden van de natuur”
Beoordeeld op 19 februari 2019 voor een verblijf in december 2018

Het verblijf was gezellig en proper, en de keuken zeer goed uitgerust. De grootste troef van dit vakantiehuis is echter absoluut de ongelofelijke gastvrijheid en behulpzaamheid van de hosts, die werkelijk dag en nacht klaar staan voor hun gasten! We ervoeren een klein technisch defect dat buiten hun macht lag, maar ook toen deden ze er alles aan om dit zo snel mogelijk proberen op te lossen en ons verblijf zo aangenaam mogelijk te houden. Ideaal voor een grotere groep die tot rust wil komen in de Zweedse natuur!

Datum van verblijf: december 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 feb 2019
Hoi Sarah, super bedankt voor je review! Wij ontvangen jullie met heel veel plezier weer. Hartelijke groeten, Karin en John
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Emma L
Uppsala, Zweden
2 beoordelingen
Beoordeeld op 4 juli 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 jul 2019
Dear Emma and family,

Many thanks for the review.
It was lovely to have you staying with us and we love to welcome you a next time.

Warm greetings,

Karin and John
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sightseer ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 4 februari 2019 voor een verblijf in december 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: december 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 feb 2019
Thanks for your lovely feedback, we hope to welcome you again!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Avelertr
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 29 januari 2019 voor een verblijf in januari 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: januari 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 feb 2019
Thanks for your feedback!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Noraalett ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 29 januari 2019 voor een verblijf in januari 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: januari 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 feb 2019
Thanks Nora!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mrsjonnn
Dieren, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 29 januari 2019 voor een verblijf in december 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: december 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
4 feb 2019
Thanks for your feedback!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen