Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prachtige ruime woning”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Casa do Coqueiro

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
4 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 8 gasten
A Dos Francos, Leiria District, Centro

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Dream3564 ...
1 beoordeling
“Prachtige ruime woning”
4 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in juli 2021

Uitstekende uitvalsbasis om deze regio te ontdekken!
Woning is rustig gelegen en heeft alle nodige voorzieningen.
Eigenaar is super bereikbaar.
We hebben enorm genoten van ons verblijf.

Datum van verblijf: juli 2021
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Darren C
1 beoordeling
“Een luxe villa met prachtig uitzicht”
Beoordeeld op 18 juli 2016

Ik verbleef in Casa do Coqueiro met mijn vrouw en 2 gezinnen elk met jonge kinderen. De villa was erg schoon en netjes toen we aankwamen met erin alles wat je nodig zou hebben. Het uitzicht vanaf het balkon is fantastisch zoals het zwembad met poolhouse en barbecue. Alles werkte perfect.

Datum van verblijf: juli 2021
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
18 jul 2016
Thank you very much Mr Darren
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hollyblue ...
Thatcham, Verenigd Koninkrijk
Niveau 3 bijdrager
17 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 30 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 sep 2019
Dear Mr and Ms Holly, thanks very much for very nice and detailed narration about your stay.
Francis
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Pierre B
Luik, België
1 beoordeling
Beoordeeld op 19 augustus 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 aug 2019
Merci Monsieur Broze, ce commentaire est vraiment très sympa.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1949CB
Kraainem, België
1 beoordeling
Beoordeeld op 19 februari 2019 voor een verblijf in februari 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: februari 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wellensju ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 25 juli 2016 voor een verblijf in juli 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2016
Kamers Locatie
Hygiëne Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Liliane H
Brussel, België
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 15 mei 2016 voor een verblijf in mei 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: mei 2016
Reisgroep: Avec mes amis
Je leeftijdgroep 65+
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.