“Je geld niet waard.”

Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht
Geclassificeerd als nr. 11 van 21 Restaurants in Hendrik-Ido-Ambacht
Keukens: Italiaans
Beschrijving: Welkom bij Happy Italy. Grote porties pizza en pasta voor lage prijzen; everything to make you happy! Happy Italy is geschikt om met het hele gezin te bezoeken. Speciaal voor de kids hebben wij een kidsmenu met kidspizza of - pasta, ijsje in een kidsbeker en een kleurplaat. De meeste locaties hebben een indoor playground waar ze heerlijk kunnen spelen na het eten. Kom gezellig langs in ons restaurant, haal je pizza of pasta op via Take away of laat het lekker thuisbezorgen. En sluit je avond af met één van onze sweetpizza’s. Lekker om te delen of gewoon voor jezelf. Tot snel! Team Happy Italy.
19 augustus 2024 beoordeeld

Vreetschuur, rumoerig.
Uur moeten wachten op matige pizza die niet door te snijden was. Smaken niet ok. Pasta Bijma zoutloos en klef.
Prijzen te hoog vergeleken met kwaliteit.

Datum van bezoek: augustus 2024
    • Sfeer
Guest Care, Marketing van Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 augustus 2024

Bedankt voor je review.

Wat jammer om te horen dat je bezoek niet naar wens is verlopen. Onze excuses hiervoor. Wij nemen je feedback zeker mee om onze service in de toekomst te kunnen verbeteren.

Wij hopen je alsnog snel weer te mogen verwelkomen voor een betere ervaring!

Chantal Team Happy

4 augustus 2024 beoordeeld

Voor de verjaardag van mijn zoontje in HiA wezen eten.
Het eten was redelijk goed en het personeel deed haar best.
Mijn tips:
- aparte hoeken voor honden
- eten goed warm serveren
- personeel opleiden
- dessert voor alle aanwezigen tegelijk serveren
- soms langs de tafel lopen en vragen of er nog iets besteld dient te worden
- tafels schoon maken tussen de gasten door

Datum van bezoek: augustus 2024
Guest Care, Marketing van Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2024

Hi Joel,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat je bezoek niet helemaal naar wens is verlopen. Mocht er iets niet naar wens zijn kun je dit altijd aangeven zodat wij meteen een passende oplossing kunnen bieden. Wij nemen je feedback zeker mee om onze service in de toekomst te kunnen verbeteren.

Wij hopen je alsnog snel weer te mogen verwelkomen voor een betere ervaring!

Chantal - Team Happy

24 juli 2024 beoordeeld

Wat een ongeïnteresseerde bende
Opa oma kleinkind, die graag binnen eten, nee ondanks alles leeg, gereserveerd?
Toen tafel buiten tegen de gevel, doorgerotte houten banken, die zo scheef staan, dat je bord bijna wegglijd.
Bij een set ging mevrouw die er achter zit spontaan vliegen toen een ander ging zitten.
Eten: pizza ‘s waren redelijk, zelf had ik Pasta tonijn, was altijd goed gevuld en rijkelijk voorzien van roomsaus, met deze bak kon ik muren metselen, droge smakeloze hap.
Happy Italy waar staat dat happy voor,
Mijn advies sluiten, ouwe verrotte tafels en stoelen vernieuwen
Personeel aannemen wat wel geïnteresseerd is.
En net als vroeger, een smaakvol gerecht serveren.
En als dat geregeld is, opnieuw openen
en wij waren echt de enige niet met deze beleving.
Tot dan, wegblijven.

Datum van bezoek: juli 2024
    • Sfeer
Guest Care, Marketing van Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2024

Hi,

Bedankt voor je uitgebreide review. Wij vinden het ontzettend vervelend om te horen dat je bezoek aan ons restaurant op deze manier is verlopen. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Wij doen ons best om de nodige verbeteringen hierin door te voeren en zijn ons er zeker van op de hoogte dat dit probleem speelt. Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij willen de ervaring die je hebt gehad ook intern bespreken met de locatiemanager.

We zouden graag met je in contact willen komen, zou je een mail kunnen sturen naar behappy@happyitaly.nl? Met jouw feedback kunnen wij onze kwaliteit en service blijven verbeteren.

We zien je mail graag tegemoet.

Aliyahvan Team Happy

30 juni 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier gaan we nooit meer eten. Bij de buitendeur puilt de vuilnisbak uit met afval. Dat is natuurlijk niet nodig en daar geef je zeker geen visitekaartje mee af. Binnen is het smoezelig en niet schoon. Naar de wc moet je hier zeker niet gaan. Mannen toilet zat verstopt...Op een drukke avond zou een tussentijdse controle geen overbodige luxe zijn. Wij waren met een familie met 12 pers en de helft had koud eten. Maar niets van gezegd want aandacht had het, erg jonge, personeel niet voor de gasten. Kunnen zij ook niets aan doen, maar de leidinggevende/verantwoordelijke zeker wel. Voor ons geen volgende keer meer.

Datum van bezoek: juni 2024
20 juni 2024 beoordeeld

Er zat een hele vieze zure smaak aan de pizza(s) en de toetjes waren ook erg matig, oprecht geen aanrader om hier te eten. Het enige pluspunt was dat er wel heel vriendelijk personeel werkte, dat is iets waar ze zeker trots op mogen zijn. Het eten was alleen echt 1 groot drama…

Datum van bezoek: juni 2024
Guest Care, Marketing van Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juni 2024

Hi,

Dankjewel voor je review.

Vervelend om te lezen dat je niet volledig tevreden bent over je bezoek en over onze gerechten, ons excuus hiervoor dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij nemen je feedback mee en zullen dit intern gaan bespreken.

Mocht je meer over je bezoek willen vertellen kan dat via; behappy@happyitaly.nl

Wij horen graag van je!

Team Happy

Reizigers die Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht bekeken, bekeken ook

Zwijndrecht, Zuid-Holland
Dordrecht, Zuid-Holland

In Happy Italy Hendrik-Ido-Ambacht geweest? Deel je ervaringen!