“Lekker gegeten, iets teveel “club-vibe”, slechte ontvangst”
Beoordeling van Restautant Kita

Restautant Kita
Geclassificeerd als nr. 8 van 21 Restaurants in Hendrik-Ido-Ambacht
9 december 2024 beoordeeld

Mooie zaak, goed gegeten.
Wel iets te veel “ club-vibe”, daar moet je van houden.Er was een Dj. Op zich een goeie, maar deze overstemde alles, waardoor een gesprek lastig werd.
De medewerkers in de bediening doen erg hun best. De Spaanse sommelier heeft zelfs iets chics.
Echt een groot minpunt vinden wij de ontvangst/ garderobe. Hier werkt een Piggelmee die ons eerst bij de ontvangst al afsnauwde. Geen fijne binnenkomst. Na afloop, bij vertrek, deed ze er nog een schepje bovenop. Zelfs andere klanten zagen wij hun wenkbrauwen optrekken.Het was zo on-klantvriendelijk (lees: onbeschoft) dat we er echt sprakeloos van waren. Zij is totaal ongeschikt voor deze functie. Te veel ego.

Datum van bezoek: december 2024

29 november 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier op zaterdagavond gaan eten. Restaurant is erg mooie ingericht en straalt luxe uit. We zaten in een hoekje met 3 tafels, maar 1 tafel was met een groep meiden en in combi met de muziek die heel hard staat moesten we heel de avond schreeuwen om elkaar te verstaan. Ander tafeltje gevraagd, dat mocht (je moest wel zelf even je gebruikte bord en bestek meenemen), was iets rustiger. Alleen na 22u ging de muziek nog harder dus konden we elkaar weer niet verstaan.
Het eten was lekker, wel prijziger, vooral toetje ( €15,-)

Wij vonden het geen restaurantsfeer maar meer een club met goed eten :)
Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

23 november 2024 beoordeeld

Hier geweest voor een lunch. Mooie zaak, maar de prijzen zijn veel te hoog voor wat je krijgt. Een glaasje rosé kost negen Euro . Het eten was lauw, de blini broccoli heel erg draderig en nog honger na het lunch menu . Bediening was druk bezig met het dekken van tafels voor de avond. Kortom weinig voor veel. Jammer, voor ons nooit meer

2 november 2024 beoordeeld

Kita is een sfeervol restaurant met uitstekend eten. De bediening is heel vriendelijk en behulpzaam.
Een flink minpunt vond ons gezelschap de enorm harde muziek. Er was een DJ die op zich goede muziek draaide maar het volume mocht van ons fors lager. Wij kwamen om te eten en te praten en dat laatste lukte eigenlijk niet. Ons verzoek aan zowel DJ als manager werd niet gehonoreerd. Jammer!

13 oktober 2024 beoordeeld

Dit restaurant is op een mooie locatie en heeft een heel mooi interieur/decor. Ik was hier heen gegaan voor mijn verjaardagsdiner met 14 personen. De ruimte die wij kregen was erg krap, we moesten onder een tafel of de tafel schuiven om naar het toilet te gaan. Dit was verder geen probleem, per persoon is 67 euro betaald voor het shared dining concept. Hierbij waren de porties erg klein en kregen we 1 portie die verdeeld moest worden met 4 5 personen. Wij doen elk jaar het shared dining concept bij verschillende restaurant en hebben nog nooit meegemaakt dat je zo weinig krijgt voor het bedrag die je betaald. Naarmate de avond werd er vis vers bereid voor een tafel achter ons, maar omdat het zo krap was. Kon niemand van onze tafel er niet langs, ook hadden vrienden aan mijn tafel die allergisch waren voor vis het niet zo prettig ervaren. Wat het personeel betreft waren er een enkele die gastvrij waren, maar ook een aantal waarbij hún gezichtsuitdrukkingen op standje onweer stonden. Bij het afrekenen stonden er nog dingen op de bon die wij niet genuttigd hadden of voor hebben gevraagd. Let ook goed op als je als islamitisch persoon daar gaat eten, mijn vriendin had een alcoholvrije drankje besteld en kreeg deze toch met alcohol. Echter deed het personeel niet moeilijk om deze te vervangen en ook niet moeilijk met de bon veranderen. Na het verjaardagsdiner hadden we allemaal nog trek en moesten fastfood bestellen wat hartstikke zonde is als je al 67 euro uit heb gegeven excl drinken. Samengevat zou ik hierheen komen voor een date of etentje met 3 hooguit 4 personen. Maar ik zal hier absoluut niet nog eens komen voor een verjaardagsdiner.

Datum van bezoek: oktober 2024

Reizigers die Restautant Kita bekeken, bekeken ook

Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland

In Restautant Kita geweest? Deel je ervaringen!