“Heerlijk eten en gezellig”
Beoordeling van Yiamas Eethuis

Yiamas Eethuis
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 3 van 21 Restaurants in Hendrik-Ido-Ambacht
Prijsklasse: € 11 - € 23
Beschrijving: Een gezellig Grieks restaurant gevestigd in winkelcentrum hoog Ambacht. Proef de echte Griekse sferen.
19 september 2024 beoordeeld

Heerlijk eten. Grote porties. Gezellig en goede bediening. Ik kom zeker terug. Vooraf gereserveerd. Als je langs het restaurant loopt trekt de heerlijke geur je naar binnen. Ik raad dit restaurant zeker aan.

Datum van bezoek: september 2024

19 januari 2023 beoordeeld

Wij bestellen hier vaker en vanavond kwam de bestelling maar niet… na een uurtje toch maar gebeld. Via de mail zou het 45 minuten duren.
Aan de telefoon werd onverschillig gereageerd oh ja hij is niet doorgekomen maar we gaan hem dan nu wel maken.

Ik gaf aan dat dit voor ons geen nut meer had want we moesten weg.
“Ook goed, dan sturen we een tikkie”

Ik gaf aan dat ik het wel erg vervelend vond en we nu zonder eten wegmoeten.

Daar kon ze ook niks mee.
Aan compenseren doen ze namelijk niet.

Kortom zoek het maar uit.

Wij bestellen hier in ieder geval niet meer.

Datum van bezoek: januari 2023
23 januari 2021 beoordeeld

Vanwege de Covid-19 nu eten thuis laten bezorgen dus niet kunnen genieten van de gastvrijheid. Het vlees was weer heerlijk mals en goed van smaak. De tzatziki was wat minder. Blijft een aanrader.

Datum van bezoek: januari 2021
20 juli 2020 beoordeeld

Een leuk ingericht restaurant waar je ook eten kunt afhalen. De menukaart is uitgebreid en er is meer dan voldoende keuze.

Datum van bezoek: juni 2020
1 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten in een sfeervol restaurant. Aardige eigenaren en een gezellige open keuken. Echt een aanrader

Datum van bezoek: januari 2020

Reizigers die Yiamas Eethuis bekeken, bekeken ook

Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland

In Yiamas Eethuis geweest? Deel je ervaringen!