Lekker gegeten in een sfeervol restaurant. Aardige eigenaren en een gezellige open keuken. Echt een aanrader
erg lekker eten de beste griek die ik ken een echte aanrader aardig personeel en een gezellige sfeer
Ik vond de gyros erg lekker en die bediening was snel en vriendelijk. Ik heb ook een keer besteld en dat ging uiteraard ook perfect.
Lekker gegeten voor een vriendelijke prijs. Waren grote porties en vriendelijke bediening en eigenaren.
De keuken van Yiamas wordt echt gerund op de Griekse manier. Een open keuken waar heerlijke gerechten worden bereid. De service is uiterst vriendelijk. Ook om af te halen wordt je op een snelle manier geholpen!