Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk 7 gangen diner!”
Beoordeling van Brasserie Tadaa!

Brasserie Tadaa!
Geclassificeerd als nr. 20 van 46 Restaurants in Veghel
Prijsklasse: US$ 17 - US$ 38
Beschrijving: Tadaa! Wij zijn open voor een heerlijke lunch of gewoon een lekker kopje koffie, en natuurlijk voor het avondvullende 7 gangen-keuze menu.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Tadaa! Wij zijn open voor een heerlijke lunch of gewoon een lekker kopje koffie, en natuurlijk voor het avondvullende 7 gangen-keuze menu.
30 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanavond hebben we met zijn tweeën heerlijk het weekend afgesloten bij brasserie Tadaa. Voor ons was dit de eerste kennismaking met deze nieuwe brasserie in Veghel.
Wij hebben erg genoten van de gastvrijheid, de enthousiaste uitbater, maar bovenal van de heerlijke gerechten.
Er wordt gewerkt met verse ingrediënten, niet te complex maar gewoon erg lekker.
Tadaa heeft een aardige wijnkaart met mooie wijnen passend bij de kaart.
Wij komen zeker nog eens terug.

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank robmarikav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (6)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 6 beoordelingen

3 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

In februari begonnen en heeft duidelijk een idee hoe hij het de klanten naar de zin kan maken. Zaterdag geweest voor een hoofdgerecht, vandaag het 7-gangendiner! Beiden prima prijs en heel lekker. En dan was de vis ook nog netjes keurmerk MSC.

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank marki937
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2020 beoordeeld

Heerlijk eten en drinken op een gezellige locatie in het centrum van Veghel. Mooi en sfeervol ingericht restaurant, met een uiterst vriendelijke bediening. Voor ons een echte verrassing, wij komen zeker snel weer terug !

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Bart J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

De kaart oogt wellicht wat basic maar de gerechten zijn verrassend leuk, creatief en kwalitatief. Attente bediening en prima prijs/kwaliteit. Aanrader !

Datum van bezoek: juni 2020
1  Bedank KE30LFM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch enthousiast team van jonge ondernemers die met liefde heerlijke gerechten serveren. Ga zo door!!!!!

Datum van bezoek: juni 2020
1  Bedank tonv62
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie Tadaa! bekeken, bekeken ook

 

In Brasserie Tadaa! geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding