Vandaag geopend: 08:00 - 22:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Onvergetelijke vaardagen gehad !

Beoordeeld op 6 september 2022
S-Gulec83
Heerlijke dag gevaren dankzij Lingevaren!!

Vandaag op een buitje na een fantastische dag gehad. Idee om te gaan varen kwam 3 dagen geleden ... meer lezen

Beoordeeld op 4 augustus 2022
Jeroen v
via mobiele applicatie
Lees alle 33 beoordelingen

Beoordeeld op 6 september 2022

Op 02-09 en 04-09-2022 een sloep gehuurd. Het was immers 28 graden! Klantvriendelijk personeel en duidelijke uitleg gekregen over het varen. Een hele mooie opstaplocatie waar je ook op 50 meter gratis kan parkeren. Wij hebben daar ook heerlijk gegeten met een groep van 5 personen. Echt de moeite waard om een boot/sloep te huren en te genieten van het mooie natuur. Ontspannender kon niet voor ons. En bij lekker weer gaan we zeker weer varen bij LINGEVAREN BOOTVERHUUR! Bedankt ook voor jullie gastvrijheid!
Mvg,
S. Gulec

Datum van activiteit: september 2022
Beoordeeld op 4 augustus 2022 via mobiele applicatie

Vandaag op een buitje na een fantastische dag gehad.
Idee om te gaan varen kwam 3 dagen geleden spontaan op maar alle boten waren al bezet op de website. Gebeld en werd op de wachtlijst geplaatst. Na 2 min werd ik al terug gebeld dat ze een boot hadden kunnen regelen voor ons. En niet zomaar een bootje maar een 10 persoons sloep voor ons 4tjes!! Helemaal geweldig natuurlijk!
Heerlijk gevaren en een aanrader voor iedereen!!
Bedankt voor de service en we komen zeker terug!!

Datum van activiteit: augustus 2022
Beoordeeld op 15 juli 2022 via mobiele applicatie

Mooie, betaalbare boten op een hele fijne locatie. De omgeving is heerlijk en Lingevaren verzorgt een fantastische service! Van boten tot aan kurkentrekkers ;). Zeker een aanrader!

Datum van activiteit: juli 2022
Beoordeeld op 16 mei 2022 via mobiele applicatie

Mooie boot gehuurd (ome Willem) en super gevaren op de Linge van Rhenoy naar Buren (lunchen aan het water). Heerlijk rustig en genieten van de prachtige natuur en mooie dorpjes. Service van de verhuurder is super!

Datum van activiteit: mei 2022
Beoordeeld op 18 september 2021

Het is weer genieten om op de Linge te kunnen varen.
Onze gehuurde kajuitboot deed het uitstekend en we hebben genoten van de diverse restaurants langs de Linge.

Datum van activiteit: mei 2021