Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 08:00 - 22:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Een geweldige aanrader !

Een zonnige zondag 25/09/22, alles van begin tot het einde met de donuts BBQ- vaartocht op De ... meer lezen

Beoordeeld op 8 oktober 2022
DE-LEIE_51
Onvergetelijke vaardagen gehad !

Op 02-09 en 04-09-2022 een sloep gehuurd. Het was immers 28 graden! Klantvriendelijk personeel en ... meer lezen

Beoordeeld op 6 september 2022
S-Gulec83
Lees alle 33 beoordelingen
  
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
Beoordelingen (33)
Beoordelingen filteren
33 resultaten
Waardering van reizigers
26
6
0
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
26
6
0
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 33 beoordelingen
Beoordeeld op 25 juli 2021

Top service en een mooie boottocht gemaakt op de sloep Willem. Ondanks de regen hebben we een geweldig leuke ervaring gehad. Daarna nog wat gegeten en gedronken op het gezellige terras, en de bediening was erg vriendelijk. Bedankt voor deze geweldig leuke ervaring! We komen zeker nog eens terug!

Datum van activiteit: juli 2021
Bedank 999desireev
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 15 juni 2021

Met 4 vriendinnen heerlijk een dagje gevaren met de "Tos". We werden hartelijk ontvangen en aan het eind van de dag ook weer goed onthaald. Prima bootje om een rustig dagje te varen. Goeie zit plekken met rugsteun, heerlijk. Echte aanrader.

Datum van activiteit: juni 2021
Bedank FleurIlse
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 mei 2021

Vandaag een dag op de Linge gevaren. We hadden een boot gehuurd bij Lingevaren. Toen we aankwamen kregen we spontaan een wat grotere boot mee, met een kapje ivm de evt. regen. We kwamen iets te laat terug, maar dat was geen probleem. Wat een super service!!! Echt een aanrader als je een bootje wil huren en lekker een dagje de Linge op.

Datum van activiteit: mei 2021
Bedank F7024OUjanv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 juli 2020

We hadden met 5 vriendinnen een bbq donut gehuurd, was heel erg leuk! De boot was makkelijk te besturen en de omgeving is prachtig. We hadden meer dan genoeg drank, vlees en broodjes met sausjes. Qua salades was het wat beperkt, maar verder helemaal goed. Wel jammer dat de parasol eraf moest ivm de wind, want nu zat je wel 3 uur in de volle zon, maar dat is een detail. De eigenaren zijn ook erg vriendelijk en de ontvangst was prima. Kortom, een top activiteit en zeker aan te raden.

Datum van activiteit: juli 2020
1  Bedank FemkeM-1993
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 juli 2020

heerlijke dag op de linge in een bootje spelevaren. het traject tussen Leerdam en Geldermalsen is het mooist. Aanleggen is soms niet zo makkelijk.

Datum van activiteit: juli 2020
Bedank djbeumer
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken