“Leuke plek voor lunch en diner”

Grand Café "Het Witte Huis"
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 4 van 15 Restaurants in Drimmelen
7 september 2024 beoordeeld

Uitstekend diner met mooi uitzicht over de haven. Zeer vriendelijke bediening. Zeer uitgebreide kaart en heerlijk sushi.

Datum van bezoek: september 2024

16 augustus 2024 beoordeeld

mooie ligging aan de haven
maar het eten was vreselijk niks vers alles kwam uit ‘n pakje vis droog en helemaal geen smaak kwam zo uit de vriezer voorverpakten het personeel was ongemotiveerd kom hier nooit mee

Datum van bezoek: augustus 2024
10 augustus 2024 beoordeeld

Hartelijk ontvangst fijn personeel.Omdat ook zij met personeelgebrek kampen echt respect hoe snel en vriendlijk je geholpen wordt. Heerlijken eten ook de keuze mogelijkheden bij het 12 uurtje super origineel. Prijs kwaliteit is prima. Ik heb nog nooit zo'n lekkere saesarsalade op!! Wij komen er graag. Fijne locatie kortom TOP

Datum van bezoek: augustus 2024
24 mei 2024 beoordeeld

Voor de naam van het restaurant zijn ze het niet ver gaan zoeken, al zou je het ook het "glazen" huis kunnen noemen. Wij kwamen er eerder toevallig terecht omdat alles in Drimmelen de deuren dicht had. Met een beetje angst voor wat komen zou bestelden we sushi, maar dat was nergens voor nodig. Alle gekozen stukken kwamen snel, voorbeeldig gepresenteerd en vers. Het personeel was vriendelijk maar toch ook een beetje afstandelijk. Wij hebben hier lekker gegeten en over de rekening ook geen klachten. Om terug te komen!

Datum van bezoek: mei 2024
19 april 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een flinke hagelbui konden we hier lekker opwarmen met warme chocolademelk en appelflappen. De bediening was ook erg vriendelijk

Datum van bezoek: april 2024

Reizigers die Grand Café "Het Witte Huis" bekeken, bekeken ook

Drimmelen, Noord-Brabant
Drimmelen, Noord-Brabant

In Grand Café "Het Witte Huis" geweest? Deel je ervaringen!