Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Het was fantastisch!”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
Studio, 1 badkamer, met plaats voor 3 gasten
Sint Willibrordus, Curaçao

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 22 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Portugees
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Eerst Portugees
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
sandravdm ...
Lisserbroek, Nederland
1 beoordeling
“Het was fantastisch!”
Beoordeeld op 21 augustus 2018 voor een verblijf in maart 2018

Wat een prachtige locatie, wat een mooie studio's. Van alles voorzien. Vriendelijke gastheer en gastvrouw die er alles aan doen om het naar je zin te maken. Het zwembad nodigde dagelijks uit voor een duik, en de mooie aangelegde tuin bood genoeg lig- en zitgelegenheid. Wij hebben genoten van het begin tot het eind, en zouden zo weer een vakantie boeken bij Kas Amigu.

Datum van verblijf: maart 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 aug 2018
Sandra en Peter, dank u wel voor jullie mooie review. Blij dat jullie terugkijken op een geslaagde vakantie. Daar doen we het voor ! We kijken er naar uit jullie een volgende keer weer te mogen begroeten bij Kas Amigu.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gert H
Niveau 3 bijdrager
8 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“rust, comfort, verwenning”
Beoordeeld op 7 augustus 2018 voor een verblijf in februari 2018

we hebben hier voor onze eerste keer op Curacao gelogeerd.
wat een beleving.
aan de zoutpanne rechtsaf en je komt in een zalige rust.
zalige leuk ingerichte studio alles op en aan.
alleen al voor het ontbijt zou je terug willen, maar ook het zwembad de rust en de fantastische gastvrouw en gastheer Anneke en Peter.
centraal gelegen om het eiland te verkennen met ze'n vele mooie baaien of naar Willemstad rond te gaan slenteren. niet te vergeten de natuurparken in het westen.
of de likeurstokerij chobolobo te bezoeken voor de Blue Curacao, een catamaran te nemen naar Klein Curacao. zalig allemaal om nadien terug te vallen op rust van deze mooie plaats in Willibrordus. wij komen hier zeker terug naar deze zalige oase.

Datum van verblijf: februari 2018
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 aug 2018
Dank u wel voor jullie review. We zijn blij dat jullie zo genoten hebben van dushi Curaçao en kijken al uit naar jullie volgende bezoek !
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tineke V
1 beoordeling
“Ruim opgezette studio met heerlijk zwembad”
Beoordeeld op 2 augustus 2018 voor een verblijf in maart 2018

Prachtige lokatie op rustige plek van het eiland,dicht bij strandjes.
Zeer behulpzame eigenaren. Die je het echt naar jouw zin willen maken.
Heerlijk bij te boeken ontbijt elke dag weer een verrassing.
Zeker weten voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: maart 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 aug 2018
Dank u wel voor jullie review. Het was zeer aangenaam jullie hier te mogen verwelkomen. Jullie enthousiasme en kleine attenties waren voor ons een echte opsteker ! Als jullie weer deze kant uitkomen verwelkomen we jullie graag opnieuw bij Kas Amigu ! Lieve groeten Peter en Anneke
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kevin D
1 beoordeling
“Kas Amigo was top!”
Beoordeeld op 2 augustus 2018 voor een verblijf in juni 2018

Deze reis zal ik nooit vergeten en dat dankzij de uitbaatsers van Kas Amigu! Die hebben mij en mijn partner een onvergetelijke tijd laten ervaren. Door hen heeft mijn partner mij op een magische manier ten huwelijk kunnen vragen. Daar word je echt ontvangen met open armen en ge voelt jou daar onmiddellijk thuis. De ontbijten die daar worden voorgeschoteld zijn gewoon af. En dan nog maar te zwijgen over de studio's...tip top in orde. Alles erop en eraan. En het zwembad gewoon zalig...
Vragen over Curaçao? Anneke en Peter zullen op al jullie vragen kunnen antwoorden daar ben ik zeker van.
Ik mis die mensen nu al en wil zo vlug mogelijk terug!
Anneke en Peter jullie zijn gewoon Fantastisch!
Dankjewel voor zo een gastvrijheid.

Groetjes kevin

Ik laat nog wat foto's achter van onze tijd in Kas Amigu.

Datum van verblijf: juni 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 aug 2018
Dank u wel voor zoveel lieve woorden ! Het was bijzonder fijn zo'n enthousiaste gasten als jullie te mogen verwelkomen. Curaçao heeft duidelijk ook jullie hart gestolen. Een huwelijksaanzoek vanop de eerste rij te mogen meemaken en mee te mogen organiseren was ook voor ons een topmoment ! We denken er graag met een glimlach tot achter onze oren aan terug. We wensen jullie een mooie toekomst samen vol liefde en geluk en kijken nu al uit naar jullie volgende bezoek ! Hartelijke groeten Peter en Anneke
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Willy V
Duffel, België
Niveau 3 bijdrager
17 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 19 nuttige stemmen
“Absoluut fantastisch!!”
Beoordeeld op 1 augustus 2018 voor een verblijf in april 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Bij aankomst in de avond, was de resort gehuld in mooie verlichting tussen de tropische planten, en dat gaf al een heel aangename sfeer weer. Tel de warme wind daar bij, en waren we wel echt onder de indruk. s' Morgens kregen we een gratis ontbijt aangeboden, en dat was compleet met broodjes, vers appelsiensap, croissantjes, vers fruit thee, koffie enz..De studio was compleet, met Amerikaanse koelkast + freezer, de badkamer was enorm groot, met inloopdouche, dubbel wasbeken, regendouche, gewoon super de luxe. Het bed was 1,80 cm breed op 220cm lang, en de matras was echt een van de beste waar ik ooit op geslapen heb! In de omgeving konden we inkopen doen met de huurwagen die was klaargezet. Het strand is 10 minuutjes rijden en je hebt daar ligstoelen, en top restaurants; Peter en Anneke gaven uitgebreide info waar naar toe te gaan, en ze organiseren zelf uitstappen die echt de moeite waren. Heel aangenaam was ook de sfeer aan het zwembad waar we s'avonds bij zonsondergang konden genieten. Af en toe lieten de leguanen zich eens zien, en de tropische vogels waren overal te spotten. Als we terug naar huis moesten viel dat ons wel zwaar, want Peter en Anneke hebben ons een leuke vakantie bezorgd. We gaan absoluut terug.

Datum van verblijf: april 2018
Je leeftijdgroep 65+
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 aug 2018
Dag Willy en familie, Bedankt voor de mooie review. Ook voor ons was het héél aangenaam jullie hier te mogen verwelkomen. We zijn blij dat jullie het naar jullie zin hadden. We kijken al uit naar jullie volgende bezoek. Zonnige groeten, Peter en Anneke
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nomad6223 ...
1 beoordeling
“Rust, luxe, gastvrijheid”
Beoordeeld op 1 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018

Anneke en Peter hebben hun liefde voor Curacao overgebracht op hun realisatie.Met oog voor details en een begeesterende hulpvaardigheid hebben ze Cas Amigu als ideale uitvalsbasis gevormd om dit prachtige eiland te ontdekken!!!
Zwembad zeer toegankelijk, aangename temperatuur en steeds zeer verzorgd!!!.
Ontbijt een "echte" aanrader.
Huisje zeer tiptop in orde!!!
Huurauto stond klaar. We werden afgehaald op de luchthaven!
Echt alles TOP!!!

Datum van verblijf: juli 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 aug 2018
Dank u wel voor jullie review. We zijn blij dat jullie het naar jullie zin hadden. Daar doen we het uiteindelijk voor ! Tot ziens. Zonnige groeten van Anneke en Peter
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wubbo E
Niveau 3 bijdrager
11 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 25 mei 2019 voor een verblijf in mei 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: mei 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 jul 2019
Thank you very much for your nice review. We are glad you enjoyed your stay/holiday and we loved having you here. We're happy to welcome you again at Kas Amigu. Sunny greetings, Peter & Anneke
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen