Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Oase van rust”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Zenit in de buurt van het groene Williebrordus met briljant uitzicht.
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Zenit in de buurt van het groene Williebrordus met briljant uitzicht.
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Zenit in de buurt van het groene Williebrordus met briljant uitzicht.
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Sint Willibrordus, Curaçao

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
JantB1958
Amsterdam, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Oase van rust”
Beoordeeld op 17 maart 2018 voor een verblijf in februari 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Vaak op het eiland geweest. Nog nooit zo overweldigd geweest door gastvrijheid en uitzicht. Smaakvol ingericht, goed bed en alles voorhanden. We'll be back!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marlies E
1 beoordeling
“Voor wie aan rust toe is, is dit hét ideale adres!”
Beoordeeld op 13 februari 2018 voor een verblijf in december 2017

Corazon Apartments is net geopend. Het ligt op een heuvel in de natuur, slechts 20 minuten rijden vanaf vliegveld Hato. Na een lange vlucht kan je vakantie meteen beginnen! Vanaf hier heb je een weids uitzicht over de zoutpannen van Jan Kock en de Caribische Zee. Het royale zwembad zorgt voor verkoeling, al is de zee niet ver weg. De twee smaakvol ingerichte huisjes zijn voorzien van de nodige comfort (airco, goed geoutilleerde keuken, heerlijke bedden). De eigenaren is geen moeite teveel om het je naar de zin te maken. Ze halen je zo nodig af van het vliegveld en serveren een uitgebreid welkomstontbijt. Zeker een aanrader.

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 feb 2018
Beste Marlies, dank voor je mooie review! We zien je graag terug.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cas B
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Waar moeten we beginnen? FANTASTISCH!!”
Beoordeeld op 28 december 2017 voor een verblijf in november 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

De fantastische aankomst op vrijdagavond in de mooi verlichte tuin waar 2 lieve mannen je welkom heten alsof we al jaren bevriend zijn.
Het geweldige appartement Zenith van alle gemakken en sfeer voorzien, echt een thuis.
De boodschappen die gekoeld voor je klaar staan, precies zoals je dat gevraagd hebt.
De mooiste buitendouche waar je onder de sterrenhemel en uitzicht op de zoutpannen staat te douchen.
De heerlijke slaapkamer met grooooot bed.
Het vroeg wakker worden met alle rust, natuur en ruimte om je heen.
Het uitzicht vanaf de porch, je ziet de cruiseschepen hier voorbij komen.
Het geweldige ontbijt van Dick Jan op zondagochtend.
De fantastische pool waar je na een dagje strand heerlijk kan 'bijkomen' met een hapje en een drankje.
De gastvrijheid van de heren met een lekker glaasje bubbels op de porch.
De lieve appjes van Dick Jan of we echt niets nodig hebben, schone handdoeken, bed verschonen, vegen, dweilen etc. etc.
Kortom alles maar dan ook echt alles en meer dan je je kan wensen en voorstellen bij een vakantie appartement regelen deze 2 fantastisch mooie mensen voor je. Niets is te veel of te weinig.
Wij komen zeker terug, kan niet wachten!

Cas & Marieke
XXX

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 dec 2017
Beste Cas en Marieke, Masha Dank voor deze mooie review.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GKIS
Rotterdam
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
“Parel in mooiste deel van Curacao”
Beoordeeld op 25 december 2017 voor een verblijf in december 2017
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Fantastische week gehad in Zenit, gelegen in het dorpje St. Willibrordus. Alles zoals je hoopt dat het is en nog beter. Geweldige locatie: rustig, groen, omgeven door vogels , geen auto te horen en toch maar een paar minuten weg van de mooiste baaitjes en stranden. Midden tussen vliegveld, Willemstad en de Christoffelberg. Het huisje is gloednieuw, mooi inricht en van alle gemakken voorzien, inclusief een eigen patio waarop je lekker s ochtends kunt wakker worden. Het zwembad is een echt zwembad, heel fijn, lekker baantjes trekken, en heeft ook een geweldig uitzicht. Het huisje en zwembad liggen wat hoger, tegen een berg aan, zodat je mooi over zee uitkijkt. Tsja en dan tenslotte over de gastheren, dat zijn de beste die je je kunt wensen!!!

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 dec 2017
Dank voor jullie mooie review en wij vonden het geweldig dat jullie hier waren. Zonnige groeten. Edwin en Dick Jan
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen