Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“thee was niet lekker”
Beoordeling van Bar Brasserie STREEK

Bar Brasserie STREEK
Geclassificeerd als nr. 6 van 33 Restaurants in Culemborg
Prijsklasse: US$ 9 - US$ 18
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld

Zeer bittere thee gekregen er hangt niet zo'n goede sfeer binnenspeeltuin voor kinderen met glijbaan maar het is moeilijk om weer boven te komen

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Bingo09
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (36)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 36 beoordelingen

3 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Kleine kaart. Eten is goed. Personeel komt soms te onervaren over. Mooi ingerichte restaurant. Achterin achter een glazen wand volop speelgelegenheid voor kinderen. Ook ingericht voor grote groepen.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank J.c. D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

De entree en ambiance is erg goed. Fantastische speelruimte voor de kinderen. Op het menu stond een speciale kip. Wij navraag gedaan bij serveerster en het zou gaan om een bijzondere kleine (hele) kip. Nou dat leek ons wel wat...... Op ons bord kregen we een hele halve kip, beetje jammer

Datum van bezoek: april 2019
Bedank rov460
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 april 2019 beoordeeld

Als lunch een kroket met brood besteld voor € 6,-, wordt er een 1 stukje brood bij geleverd. Gevraagd om nog een sneetje: supplement 1,-. Jammer, niet meer terug dus.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
3  Bedank Bert v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 maart 2019 beoordeeld

Je voelt je welkom bij Streek. Er zijn goede gerechten voor een vriendelijke prijs. De bediening is prettig informeel, maar dat kan zijn omdat we er elke week een vrijmibo stamtafel hebben. Aanrader dus. De bierkaart wordt nog wat uitgebreid, zo heb ik vernomen.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank Rob S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bar Brasserie STREEK bekeken, bekeken ook

 
Culemborg, Gelderland
 
Houten, Utrecht Province
 

In Bar Brasserie STREEK geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding