marnixmaureen
Oostende, België

conningbrook

Beoordeling van Conningbrook Hotel
4,0 van 5 bollen13 mrt 2017 beoordeeld
prijs kwaliteit ok ;grote kamer met alles erop vernieuwde badkamer met jacuzzi; bed was wat minder een beetje doorgelegen ;ontvangst aan de receptie zeer goed vriendelijk personeel maar we kennen ook perfect de taal
Datum van verblijf: maart 2017
Kamertip: niet aan de straat
  • Tripadvisor
6.7 km van Conningbrook Hotel
Huisdieren ok
Meer hotels in Kennington bekijken
Beoordeeld op 27 september 2016 via mobiele applicatie

normaal hotel, wel een hard bed naar mijn mening. Verder gewoon net personeel en goede service. Geen hoogstaand hotel, maar gewoon goed! Nadeel dat de bar om 11 uur al sluit, personeel hielp wel met het zoeken naar een taxi om naar de pub te gaan.
Ontbijt was met veel keuze zeer netjes en goed

Datum van verblijf: september 2016
Beoordeeld op 27 augustus 2016 via mobiele applicatie

De slaapkamers zijn prima, het zijn goede bedden. Het diner dat wij kregen was redelijk, het ontbijt iets beter. Beetje druk, maar wel goede service.
Wij konden niet kiezen tussen een bezoek aan Canterbury en Sissinghurst. Prima uitvalsbasis voor beide.

Datum van verblijf: augustus 2016
Beoordeeld op 9 augustus 2016

We kregen een kamer bij de dampkap van de keuken, er was een feest tot middernacht en 's morgens kregen we een take-away-ontbijt dat ze niet meer op tafel durfden zetten, want we vertrokken te vroeg. Aankomst: ontvangst in plat Engels onverstaanbaar dialect, check-out: de meest onvriendelijke dame die ons zo buiten keek. Ze verhuren liever hun feestzaal dan te zorgen voor hun hotelgasten.

Kamertip: dit hotel vermijden
Datum van verblijf: augustus 2016
Beoordeeld op 14 december 2015

Een gezellig en centraal gelegen hotel. Makkelijk als je naar Londen og Canterbury zou willen, dan is dit wel zo makkelijk. Het hotel ligt vlakbij de M20 en een half uur vanaf Dover. Tevens is het pub/restaurant een gezellige ruimte om de avond door te brengen en zeker als je met een paar vrienden bent.

Kamertip: De kamers liggen op de eerste etage en er is geen lift.
Datum van verblijf: december 2015
Beoordeeld op 17 juli 2015

Dit hotel ligt op ongeveer 3 km van Ashford aan de Canterbury road. Het ziet er aan de buitenkant schattig uit. De kamers zijn op de eerste verdieping. er is geen lift en je moet zelf je koffer naar boven en beneden sjouwen.
De kamers zijn aardig, geen ijskast, maar wel een goede badkamer, maar één van de 2 dagen dat wij er waren was er geen warm water in de douche.
De kamers aan de voorzijde zijn erg warm en gehorig. Het hotel ligt nl aan de weg naar Canterbury. Door de warmte in de kamer waren we genoodzaakt het raam open te zetten, maar door de herrie aan de weg was slapen wel lastig. Houdt daar rekening mee.
De bar die bij het hotel zat was gezellig en het ontbijt uitgebreid en goed, alleen was wel het fruit enzo op toen wij binnenkwamen om 9.uur s'ochtends. Verder wel een goed English breakfast erbij.

Kamertip: vraag een kamer aan de tuinzijde van het hotel ivm lawaai van de weg.
Datum van verblijf: juli 2015