Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijk relaxed”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Santa Catharina, Curaçao

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Aqua-Phyt ...
1 beoordeling
“Heerlijk relaxed”
Beoordeeld op 9 juli 2018 voor een verblijf in april 2018

Ik heb een heerlijke week gehad in een super leuk appartement. Simpel, zonder overbodige poespas, maar met liefde ingericht. Op verzoek de koelkast volgezet. Ik kon direkt een duik in het heerlijke zwembad nemen. De bananen groeiden naast mn terras en ik werd wakker van het zachte geruis van het blad..... hoeveel vakantiegevoel kan je hebben.
Yvonne is super relaxed en als er iets is staat ze klaar

Datum van verblijf: april 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
10 jul 2018
Dank voor de fijne review. Wij vonden het ook fijn om je te mogen ontvangen bij Tropical Breeze. Natuurlijk hopen we je in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pcgmuller
Haarlem, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Excellent”
Beoordeeld op 9 juli 2018 voor een verblijf in juni 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Ik heb een heerlijk verblijf gehad bij Yvonne. De accommodatie was gezellig en praktisch ingericht. Van alle gemakken voorzien. WiFi deed t ook goed. Elke morgen werd ik welkom geheten door de 2 teckels. Ik had nu Zelf een auto gehuurd maar de volgende keer ga ik dat via Yvonne doen. Ik kom zeker nog een keer terug.

Datum van verblijf: juni 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yvonne v
Curacao
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 9 juli 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen