Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prachtig villa”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
3 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 8 gasten
Lagun, Curaçao

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

janinec12 ...
Bergen op Zoom, Nederland
Niveau 3 bijdrager
20 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
“Prachtig villa ”
Beoordeeld op 7 oktober 2019 voor een verblijf in september 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Prachtige villa met als achtertuin, de caribische zee. Van alle gemakken voorzien. Keuken en groot terras direct aan zee. Ideaal om te duiken of te snorkelen. Zeer vriendelijk ontvangen door Jeroen en Daniëlle. Playa Lagun vinden wij een van de mooiste baaien. Een aanrader voor iedereen die van water, natuur en van rust houdt.

Datum van verblijf: september 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
10 okt 2019
Beste Janine, we zijn blij dat jullie een fijne vakantie hebben gehad in onze villa. We hopen jullie snel weer terug te zien.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Thomas K
1 beoordeling
Beoordeeld op 13 april 2020 voor een verblijf in maart 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: maart 2020
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
gramantik
Assendelft, Nederland
Niveau 3 bijdrager
17 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
Beoordeeld op 22 januari 2020 voor een verblijf in december 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: december 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.