Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
alle 9 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (323)
Beoordelingen filteren
323 resultaten
Waardering van reizigers
199
82
20
12
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
199
82
20
12
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 323 beoordelingen
4 weken geleden beoordeeld

Voor de vierde keer hier gegeten. Personeel zeer vriendelijk en het eten wederom goed. Maar het uitzicht is onbeschrijfelijk. Tamme leguanen om je heen daar moet je tegen kunnen. Maar zijn mooie dieren en doen niks. Volgende keer wil ik hier wel een paar nachten verblijven

Datum van verblijf: juni 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank rahsoe1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 april 2021 via mobiele applicatie

Wat een prachtig uitzicht vanaf het restaurant op Playa Lagun. De bediening was goed en de salades die we hebben gegeten waren echt super lekker. Ook de cocktails smaakte fantastisch. Zeker een aanrader.

Datum van verblijf: maart 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank MandyBdJ1979
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Peter Koster, Eigenaar van Bahia Apartments & Diving, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 april 2021

Dank je wel Mandy voor je aardige review en onze crew is blij te horen dat jullie het leuk hebben gehad. Graag tot een volgende keer.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 maart 2021

We hebben geluncht in het restaurant naast de leguanen die rucola aten in een speciaal neergehangen bakje voor hen. Leuk plekje om te zitten met uitzicht over de baai. Het eten is lekker, en er zijn genoeg keuzes op de menukaart. Wel eten wij geen varkensvlees en dit was toegevoegd aan het visgerecht dat wij hadden besteld, maar dit werd opgelost en de keuken heeft het gerecht opnieuw gemaakt. Leuk is dat dit dan vaak heel snel aankomt terwijl je makkelijk een half uur kunt wachten tot de keuken 2 broodjes heeft bereid. Een van de leuke en herkenbare dingen van het eiland.

Datum van verblijf: maart 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Dominiquee94
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 december 2020

Kies hiervoor en je geniet van de locatie. Je hebt mooi uitzicht, vlakbij het strand, duik mogelijkheden, goed buiten restaurant en het verblijf is super.
Fijne staff die je graag helpen. De eigenaars zijn goed betrokken voor jouw bezoek. Enjoy!

Datum van verblijf: december 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Dandee68
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 december 2020

Hele leuke duiktrip gehad met Maurice! Twee duiken gemaakt, beide echt fantastische plekken die ik ook graag wilde zien. Veel flexibiliteit in plekken om te gaan duiken, wellicht omdat het ook niet zo druk was. Maar toevallig stelde Maurice de dingen voor die ik ook van te voren al had bedacht te willen doen, maar dan beter!

Datum van verblijf: december 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank lindavNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken