Beoordeeld op 20 augustus 2020

Well is een mooie plaats aan de Maas. Je kunt er eten bij Brienen aan de Maas en het is de poort naar het Nationaal Park De Maasduinen. Overnachten doe je dan bij La Belle Meuse. Wij overnachtten in het oude huis en hadden beide etages tot onze beschikking. Heerlijk ruime, aparte zit-, slaap- en badkamers. Smaakvol ingericht en van alle comfort voorzien. De gastvrouw ontvangt je hartelijk met een fles prima wijn en het ontbijt in de oude voorkamer met uitzicht op de Maas is elke ochtend fantastisch. De gastheer runt aanpalend een lunchroom waar je lekker kan borrelen en natuurlijk ook lunchen.

Datum van verblijf: augustus 2020
Beoordeeld op 9 augustus 2020

Een heerlijke plek om te overnachten met sfeervolle kamers met lekker bedden (wel smal) en prima badkamer. Het personeel is erg vriendelijk en je wordt hartelijk ontvangen door de gastvrouw. Na de overnachting staat je een goed verzorgd uitgebreid ontbijt te wachten. Het enige jammere is dat je niet zelf je kamer kunt kiezen. Wij hadden kamer vier. Een uitstekende kamer met mooi uitzicht. Een klein nadeel hier was dat de tv aan de zijkant van het bed zat en deze niet draaibaar is.
Het plaatsje zelf is niet erg bijzonder, maar wel een prachtige omgeving om bijvoorbeeld een fietstocht te maken.

Datum van verblijf: augustus 2020
Beoordeeld op 19 juli 2020 via mobiele applicatie

Hartelijke ontvangst door de gastvrouw die een uitvoerige uitleg geeft over de twee gehuurde kamers. Het zijn beide ruime kamers met alle faciliteiten. Ingericht in een klassieke stijl. Alles is netjes en schoon. Het geserveerde ontbijt was geweldig. Alles bij alles een geweldige B&B om te verblijven.

Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeeld op 9 november 2019 via mobiele applicatie

Alles wat je nodig hebt voor een nachtje rustig genieten is aanwezig. Gastvrije ontvangst. Een heerlijke kamer. Ik weet gewoon niet wat ik nog meer zou wensen van een B&B...
Lekker bed. Goed uitzicht. Fijne badkamer. En een gastvrouw die er altijd is als het nodig is zonder op je lip te zitten. Zeker een aanrader.

Datum van verblijf: november 2019
Beoordeeld op 9 juni 2019 via mobiele applicatie

Na een geweldige fietstocht door natuurgebied de Maasduinen onze fietsen even rust gegund en even gaan lunchen in lunchroom La belle Meuse. Het is een gezellige lunchroom met een klein maar leuk terras. De bediening is erg vriendelijk en ik koos voor de ambachtelijke kroketten met brood.Zelden zo'n lekkere kroketten gegeten ,echt heerlijk.

Datum van verblijf: juni 2019