“Klasse.”
Beoordeling van Brienen aan de maas

Brienen aan de maas
Geclassificeerd als nr. 1 van 8 Restaurants in Well
Keukens: Frans
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
17 december 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisterenavond voor mij de eerste keer dat ik at bij Brienen aan de Maas.Afgezien van het smaakvol ingerichte restaurant evenals de ligging werden we naar onze tafel begeleid en kregen een bord met 4 verschillende amuses.
Het was moeilijk kiezen uit de menukaart omdat alles verrukkelijk leek.mijn forel met morieljes bleek een goede keus al had ik twijfels of het wel morieljes waren maar heb dat niet gemeld. Het deed niets af aan de volle smaak en de huid apart gebakken van de forel gaf absoluut meerwaarde.
Tweede gerecht was zwezerik met wat licht gebakken gember hetgeen ook buitengewoon zalig was. Het werd begeleid met punctueel gebakken lende en er was nog een heel mooi stukje stoofvlees optimaal van smaak.
Nou ben ik niet echt een aanhanger van desserts maar zoals hier word je het vanzelf. Minitaartje van pure chocola met volle hazelnoten begeleid met een mousse van sinaasappel? en voortreffelijke stoofpeerschijven.
We dronken de witte Italiaanse huiswijn vooraf en later de rode waar we alledrie meer dan tevreden over waren.
De Chefkok nog een moment gesproken en dat gaf een mooie afronding van een zeer sympathieke ambiance. Ja, echt klasse.

Datum van bezoek: december 2022

29 oktober 2022 beoordeeld

Een gezellige avond met prima gerechten en leuke bediening wordt afgesloten met een tweetal beschimmelde nagerechten.
De geschrokken serveerster brengt nieuwe nagerechten, en tijdens de koffie zijn we benieuwt hoe deze domper afgehandeld zal gaan worden.
De koffie en truffel zijn van het huis!
Gelieve nog €273,50 af te rekenen. Bij het verlaten van het restaurant komt de heer Brienen nog even uit de keuken verontschuldigd zich voor het voorval en drukt ons de tijdschriften chapeau, navenant en een klein zwart boekje Les Patrons Cuisiniers in de hand……………..Met name het zwarte boekje zullen we niet snel vergeten hierin staat ook Brienen aan de Maas in………….Maar dan anders helaas.

Datum van bezoek: oktober 2022
18 juni 2022 beoordeeld

Voor ons geen Michelin ster asperge menu twee personen 6 gangen € 109.50 pp

Lamsvlees te veel door gebakken. Zalm waar een zwarte haar in zat. René brienen die zich niet laat zien. De huiswijn inkoop € 3.75 waar je hier €37.50 voor betaald is niet Michelin waardig. Marja Brienen vind dit spijtig en
haalt € 10.00 van de rekening. De tijd die we hier zijn geweest 18:00 uur t/m 22.30 uur een lange zit in deze vergaande glorie.
Jammer dat deze mensen een ster hebben,
niet van ons.

Datum van bezoek: juni 2022
4 december 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Prettige ambiance! Vriendelijke goede bediening, die met je mee denkt. Deskundig en prettig advies over de wijn. En natuurlijk heel lekker gegeten. Een zaak om zeker terug te komen.

Datum van bezoek: december 2021
22 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Genoten van een heerlijke maaltijd. Smakelijk voorgerecht met zalm, hoofdgerecht een mals stukje lam en als dessert een taartje framboos met ijs en witte chocola. Vriendelijke ambiance, erg goed!

Datum van bezoek: september 2021

Reizigers die Brienen aan de maas bekeken, bekeken ook

In Brienen aan de maas geweest? Deel je ervaringen!