Gisterenavond voor mij de eerste keer dat ik at bij Brienen aan de Maas.Afgezien van het smaakvol ingerichte restaurant evenals de ligging werden we naar onze tafel begeleid en kregen een bord met 4 verschillende amuses.
Het was moeilijk kiezen uit de menukaart omdat alles verrukkelijk leek.mijn forel met morieljes bleek een goede keus al had ik twijfels of het wel morieljes waren maar heb dat niet gemeld. Het deed niets af aan de volle smaak en de huid apart gebakken van de forel gaf absoluut meerwaarde.
Tweede gerecht was zwezerik met wat licht gebakken gember hetgeen ook buitengewoon zalig was. Het werd begeleid met punctueel gebakken lende en er was nog een heel mooi stukje stoofvlees optimaal van smaak.
Nou ben ik niet echt een aanhanger van desserts maar zoals hier word je het vanzelf. Minitaartje van pure chocola met volle hazelnoten begeleid met een mousse van sinaasappel? en voortreffelijke stoofpeerschijven.
We dronken de witte Italiaanse huiswijn vooraf en later de rode waar we alledrie meer dan tevreden over waren.
De Chefkok nog een moment gesproken en dat gaf een mooie afronding van een zeer sympathieke ambiance. Ja, echt klasse.
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.