Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.531)
Beoordelingen filteren
3.531 resultaten
Waardering van reizigers
1.517
1.172
493
213
136
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.517
1.172
493
213
136
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 3.531 beoordelingen
9 mei 2016 beoordeeld

  • Verbleef: april 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
KatherineGear, Manager van Hyatt Regency O'Hare, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 mei 2016

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
18 maart 2016 beoordeeld

Een goede keus om dicht bij de airport te logeren. De shuttle service van en naar O'Hare en naar Blue Line station Rosemont is convenient. Kwaliteit van het eten was erg goed gedurende onze conference met 750 mensen.

  • Verbleef: maart 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank Marije J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel erg groot. Veel kamers. Mooie ruime en luxe kamer. Prima bed en badkamer. Fitness ruimte is mooi en voorzien van voldoende apparaten. Loopafstand
van de metro en pendel bus naar de luchthaven. Het busjes naar de Mall stopt in de buurt. Restaurantjes op loop afstand. Amerikaan soundtrack nemen.

Verbleef: juli 2015, reisde met een partner
Bedank Paul K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 november 2010 beoordeeld

De locatie is ideaal voor een congres, maar relatief ver verwijderd van Chicago centrum. Met de CTA kan je wel op 45 minuten naar het centrum reizen.

Algemeen een fijn hotel om te verpozen

Ik heb een kamer upgrade genomen met ontbijt en internet toegang. Ontbijt was correct. niet altijd voorzien van buffet formule

Er is een service om je van de luchthaven af te halen. als je internationaal vliegt, dien je telefonisch contact op te nemen met het hotel voor afhaling ! dit staat niet vermeld op hun WEB-site en ik stond er lang te wachten :-(

Aan te raden : reizen met de CTA. neem een dagkaart en je kan zonder problemen tot het centrum en zelfs rondreiden van de Pier, door de loop, ...

  • Verbleef: oktober 2010, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank FilipMigom
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2009 beoordeeld

ouderwets hotel, kleine kamers.
interessante atrium

  • Verbleef: mei 2007, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jilu
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken