Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Genoten!”
Beoordeling van Leff

Leff
Reserveer een tafel
2
do 24-6
20:00
Geclassificeerd als nr. 1 van 36 Restaurants in Oud-Beijerland
Keukens: Frans, Mediterraan
Gegevens restaurant
11 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisteren voor 't eerst bij restaurant Leff gegeten en wat een fijn ervaring! Heerlijke verrassende gerechten met bijpassende mooie wijnen in een sfeervolle ambiance. De gastheer maakte het plaatje helemaal compleet door de gerechten met een zeer ontspannen en bevlogen toelichting te begeleiden. Je voelt je echt te gast bij dit restaurant. Wij hebben een topavond gehad en gaan hier zeker nog terug komen!

Datum van bezoek: november 2019
Bedank ronaldz138
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (83)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

9 - 13 van 83 beoordelingen

11 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisteren voor het eerst bij Leff gegeten. Goed bevallen! Fijne sfeer, comfortabele stoelen. En het belangrijkste: het eten was zeer smakelijk. Supermals vlees, lekkere vis met verrassende bereidingswijzen. Vooral de jus van eekhoorntjesbrood was heerlijk rijk! En een verrassend nagerecht! We komen graag terug! Ook het bedienend personeel en de mede-eigenaar waren attent en gezellig!

Datum van bezoek: november 2019
Bedank 912annemariem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanavond voor het eerst dit restaurant bezocht.
Het was een echte culinaire avond met exclusieve gerechten
Fijne bediening, je voelt je echt gast. Restaurant ziet er gezellig uit en ligt in het leukste straatje van oud beijerland.
Aanbevolen!

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank RVA54
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 oktober 2019 beoordeeld

voor het eerst 'n bezoek gebracht aan LEFF. wij waren verrast door de invulling van het interieur. werkelijk schitterend. amuse vooraf, daarna mogelijk 'n broodmandje. zijn geen grote eters dus dat hebben we niet genomen. bij de overige gerechten echter geen enkel stukje brood of boter of olijfolie. hoort toch eigenlijk wel.
verder waren alle gerechten uitstekend te noemen en was ons bezoek voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank anjajanssen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Top restaurant waarbij elk detail klopt. Een prachtig en met oog voor detail ingericht restaurant, kundige bediening die met een glimlach heerlijke wijn en gerechten serveren.
Een aanrader voor de liefhebber van een prachtige maaltijd, die door de koks met liefde en passie bereidt zijn.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 449lilyc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Leff bekeken, bekeken ook

Oud-Beijerland, Zuid-Holland
Zwijndrecht, Zuid-Holland
 
Oud-Beijerland, Zuid-Holland
Oud-Beijerland, Zuid-Holland
 

In Leff geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.