TripadvisorUS$ 115
eDreams
Beoordeeld op 5 januari 2023

Wat een mooi hotel! En uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel, top. Het ontbijt was goed, genoeg keuze en lekker vers. Een heerlijk groot bad in de kamer. Ik vond alleen het bed wat hard, maar dat is natuurlijk wat je persoonlijk fijn vindt.
Wij komen zeker terug!

Datum van verblijf: januari 2023
Beoordeeld op 5 januari 2023

Bezoek stad Groningen met gezin. Prima hotel en service, goede prijs kwaliteitsverhouding . Makkelijk met P+R bus binnen 10 min in het centrum zoals NS CS.
Vriendelijk personeel , goed ontbijt. We missen alleen een zwembad .

Datum van verblijf: januari 2023
Beoordeeld op 31 december 2022

Erg prettig hotel en lekker dichtbij de binnenstad (ca. 4km).
Personeel was bijzonder vriendelijk en de 'comfort' kamer is lekker groot!
Veel en gratis parkeerplaatsen voor het hotel EN een flinke rij laadpalen, heerlijk.

Beoordeeld op 30 december 2022

Het is een prachtig hotel, mooi ingericht. Onze kamer op de 6e verdieping was echt super mooi! Personeel zeer vriendelijk! Ook de optie om met de bus naar het centrum te gaan is echt een aanrader! En even borrelen in het hotel 's avonds is ook goed bevallen, vriendelijke personeel! Echt top! Wij gaan zeker nog een keer!

Beoordeeld op 27 december 2022

We hebben alleen maar goede ervaringen met van der Valk hotels, we gaan er graag naar toe, en deze ligging ligt voor ons erg gunstig, dus we komen graag weer terug en bevelen het ook aan bij verdere familieleden en vrienden