Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Véél te duur”
Beoordeling van Auberge des Moules

Auberge des Moules
Geclassificeerd als nr. 2 van 5 Dessert in Philippine
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

29 euro voor kleine Mosselen , 29 euro voor de kleinste entrecote die ik ooit heb gezien, ik schat dat deze 100 gram woog.
Voorgerechten kosten tussen 15 en 20 euro, wijnen ook zeer duur.
Duur mag , maar dan verwacht je wel een portie waarbij je niet met honger van tafel komt .
Zonde, want het is zeker een gezellig restaurant .

Datum van bezoek: september 2019
Bedank stevedS958UY
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (334)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 334 beoordelingen

4 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het prachtige weer heeft toegelaten om van het eten te genieten op het terras. De mosselen waren overheerlijk, niet goedkoop maar zeker de beste die we tot nu toe gegeten hebben.
Uitgebreid personeel uiterst vriendelijk / je voelt je direct thuis.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Ist49
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier gaan eten met vrienden. We waren een beetje teleurgesteld door de kwaliteit en hoeveelheid van de mossels. In dezelfde straat enkele dagen later betere mossels gegeten voor betere prijs.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank SylvesterV24
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

In deze zaak word je attent ontvangen. Er is een ruim terras en veel ruimte binnen. Op drukke dagen kan het daardoor binnen wat rumoerig zijn. Uiteraard probeerden we de mossel-friet, en die viel zeer in de smaak. Ook de zeetong werd positief beoordeeld. De prijzen zijn aan de hoge kant (drank, voor- en hoofdgerechten), maar desondanks een aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank AlphaArietis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2019 beoordeeld

We waren hier langs gekomen voor een portie mosselen. Vlotte en sympathieke bediening. De mosselen waren lekker, niets op aan te merken. Over de hele lijn goed gegeten in een aangenaam kader, maar naar onze mening net iets te prijzig.

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Superhappymarc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Auberge des Moules bekeken, bekeken ook

 
Philippine, Zeeland
 

In Auberge des Moules geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding