Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Genieten”
Beoordeling van Steakhouse Route34

Steakhouse Route34
Geclassificeerd als nr. 1 van 1 Dessert in Erm
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke bediening, mooie, stoere inrichting. Kijkje in de keuken. Maar vooral heerlijk eten.
Onze keuze viel natuurlijk op de steaks. Daarvoor gaan we naar een steakhouse. Vooraf carpaccio. En als hoofdgerecht een stukje bavette en hollandse ossehaas met ruim voldoende garnituur. Als dessert voor een dame blanche gekozen. Klinkt als een "standaard" toetje. Maar het was heerlijk. Warme chocoladesaus...mmm

Echt een aanrader als je hier in de buurt bent.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Kaap71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (50)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 50 beoordelingen

4 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Was moeilijk om een keuze te maken, er is zoveel mooi en puur vlees om uit te kiezen. Maar wat je ook kiest het is allemaal goed van kwaliteit. Ook de salade is heerlijk met mooie frietjes. De sfeer is ook heel goed, er is duidelijk aandacht besteedt aan de entourage. Dit restaurant is echt een aanrader!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 144hannekeb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Veel keuze tussen zeer uiteenlopend eten. Ik hoef er niet veel woorden aan vuil te maken..was gewoon uitstekend!prijs is wel aan hoge kant, daarom een goed IPV alle sterren!

Wij raden onze gasten zeer zeker aan om hier heen te gaan!

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank acvianen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, goed stuk vlees, lekkere sausjes en gezellige omgeving.
Bediening vriendelijk en houdt goed in de gaten wat er op tafel Nodig is.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Judith D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Meer dan goed stukje vlees. Heerlijk bereid. Flink wat keuze. Steak zoals je steak in een steakhouse zou mogen verwachten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Gezellig zitten, tafeltjes niet bovenop elkaar. Komen zeker terug.

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank suzannet1983
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Steakhouse Route34 bekeken, bekeken ook

 
Nieuw-Amsterdam, Gemeente Emmen
 

In Steakhouse Route34 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding