Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gewoon fantastisch!!! ”
Beoordeling van Interim

Interim
Geclassificeerd als nr. 3 van 343 Restaurants in Orihuela
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 18 - US$ 37
Keukens: Internationaal
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
25 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Bediening top! Eten overheerlijk! Prijs kwaliteit dik in orde!!!
Zeker weten een bezoek waard!!!
Een culinair hoogstandje!
Zeer tevreden klanten hier!

Bedank Lorejanssen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stephen M, Owner van Interim, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you for your review we look forward to seeing you in the future regards steve

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (321)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 321 beoordelingen

5 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Superlekker eten. Zeer vriendelijk en gezellig restaurant. Aanrader die zeer lekker willen eten. Mooi interieur.

Bedank lennertmaite
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stephen M, Owner van Interim, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you for your review we look forward to seeing you in the future regards steve

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Interim is een mooi restaurant waar je je als gast gezien voelt, vriendelijk bediend wordt en het eten zeer verzorgd en erg lekker is.
De borden worden mooi opgemaakt en het eten is echt heel lekker.
De biefstuk (steaks) zijn een aanrader.
Ook de cheese cake als dessert wordt mooi in een glas geserveerd en is erg goed.
Jammer dat de akoestiek hier slecht is en het heel hol klinkt waardoor je elkaar slecht verstaat als er veel mensen zijn.
We komen hier zeker terug maar willen dan een tafel in de serre waar t minder echoot.

Bedank Brigit D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stephen M, Owner van Interim, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 april 2017
Google-vertaling

Thank you for your review we look forward to seeing you in the future regards steve

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 oktober 2016 beoordeeld

Sfeervolle zaak met buiten (voor de rokers) en binnenaccomodatie. Leuke kaart met voldoende keus. Wijnkaart ook goed samengesteld. Bediening attent. Gerechten goed van smaak en verzorgd op bord. Aanrader!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank LucErnaD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stephen M, Owner van Interim, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 november 2016
Google-vertaling

Thank you for your great review we look forward to seeing you in the future regards Steve

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

In de afgelopen twee weken heb ik Interim twee maal bezocht.
Beide keten met verschillende vrienden.
Alle zes vonden we dit restaurant zeer goed.
Leuke voorgerechten, de peersalade is fris en mooi op smaak.
Een van mijn vrienden is geen biefstuk eter maar beide keten koos ze voor de ribeye steak met pepersaus. Verrukkelijk!
Ik koos eenmaal de boeuf bourguignon, mooi gerecht niet te grote portie. De andere keer deelde ik met een tafelgenoot the lamb rack. Dit is wel een grote portie.
Heerlijke frieten en verse groenten.
Mooie huiswijnen uit Rioja, €11 per fles!
Bediening correct.
Akoestiek niet geweldig maar is te doen.

Bedank marti j
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stephen M, Owner van Interim, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 november 2016
Google-vertaling

Thank you for your review we look forward to seeing you in the future and are pleased you enjoyed your visit

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Interim bekeken, bekeken ook

Playa Flamenca, Orihuela
Playa Flamenca, Orihuela
 

In Interim geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding