Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Wat een heerlijk huis en een prettige eigenaar.”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Santa Maria del Cedro, Province of Cosenza, Calabrië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Willem J
2 beoordelingen
“Wat een heerlijk huis en een prettige eigenaar.”
Beoordeeld op 28 april 2017 voor een verblijf in april 2017

De eigenaar was super. Hij kon ons tips geven over restaurants, winkels etc. Zijn hond Clay is ook super. Verder hebben we prachtige wandelingen gemaakt uit het Rother wanderfuhrer boekje van Calabrie (in het Duits). Super wat een hderlijke regio is Calabrie. En overal lieve mensen. Enig minpuntje is het rijgedrag van sommige Italiaanse machos.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Annette O
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
Beoordeeld op 28 september 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 sep 2017
Grazie delle belle parole! Come avete potuto notare la mia soddisfazione è che vi siate trovati bene e spero di avervi ancora ospiti alla Querciaia. Anche voi siete stati degli ospiti eccezionali.
A presto
Massimiliano
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
captainoz ...
Halle (Saale), Duitsland
Niveau 6 bijdrager
60 beoordelingen
32 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 26 nuttige stemmen
Beoordeeld op 17 juli 2017 voor een verblijf in juni 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 jul 2017
Grazie è un enorme piacere per me sapere che alla Querciaia vi siate trovati bene... la vostra soddisfazione è il mio miglior premio. Quando vorrete sarete sempre i benvenuti.
Massimiliano

Danke ist eine große Freude für mich zu wissen, dass die Bonazzi hattet... Ihre Zufriedenheit meine schönste Belohnung ist. Wann immer Sie wollen werden Sie immer herzlich willkommen.
Maximilian
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Umberto F
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 6 mei 2017 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 mei 2017
Per me è davvero gratificante sapere che vi siate trovati bene nella mia casa !! Spero di avere sempre ospiti come voi. A presto Massimiliano
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM72
Campania
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 5 juli 2016 voor een verblijf in juni 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Spada74
Como, Lombardia, Italy
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 2 juli 2016 voor een verblijf in juni 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Inborgovi ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 28 juni 2016 voor een verblijf in maart 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 jun 2016
Spero di averla ancora come ospite nella nostra struttura. La prossima volta troverà sicuramente anche alcune piacevoli novità!
A presto.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen